Serge

Het afsluiten van de verzekering is vrij vlot verlopen en ben zeker blij met deze optie. Als verbeterpunt geef ik mee dat het wel mogelijk moet zijn om bestaande kwalen bij te kunnen verzekeren. Al... Het afsluiten van de verzekering is vrij vlot verlopen en ben zeker blij met deze optie. Als verbeterpunt geef ik mee dat het wel mogelijk moet zijn om bestaande kwalen bij te kunnen verzekeren. Al is het maar deels en i.c.m. een medische keuring als de persoon in NL aankomt. Meerdere varianten zouden mogelijk moeten zijn. Zet jullie econometristen & actuarissen a.u.b. aan het het werk.

Geef uw ervaring een passende titel

Snel en vrij gemakkelijk geholpen, zij het niet helemaal afdoende.

Abderrahim

Zeer makkelijk en lekker duidelijk

Enthousiaste emigrant

Remy van den Boom

Easy online application and declaration process

Geef uw ervaring een passende titel

Recommendable insurance for your visit from abroad

Henk

De verzekering is gemakkelijk af te sluiten en wanner je iemand wilt spreken krijg je prima service via de telefoon.

Geef uw ervaring een passende titel

Een verademing in de online jungle.

Harry N.

Mijn declaratie werd nauwkeurig, snel en professioneel afgehandeld. De website met de invoervelden is zeer gebruiksvriendelijk.

Prima Service!

Manuel Suurhoff

De betreffende medewerker begreep precies waar het over gaat.

Geef uw ervaring een passende titel

Een passend antwoord op een reƫle vraag.

M. Verhoeven

Makkelijk en geen gedoe

Eenvoudig, snel en soepel

Heidy

Alles wat ik vond voor de ziektekosten normen bij een schendings visum zat in de verzekering. Ook snel aangevraagd en verwerkt door OOM.
Duidelijke communicatie van terugkoppeling van de...
Duidelijke communicatie van terugkoppeling van de stappen.
En niet duur en dat is ook mooi meegenomen.

Geef uw ervaring een passende titel

Snelle en duidelijke verwerking van de medische schendings polis

Marco London

Uitstekend

Geef uw ervaring een passende titel

Snelle en eerlijke afhandeling van claim

Liesbeth van Klink

Na een aantal mensen gesproken te hebben die erg tevreden zijn over de verzekering besloot ik te kijken of dit een passende oplossing was voor mij in Mexico. Dit bleek zo te zijn en heb direct de... Na een aantal mensen gesproken te hebben die erg tevreden zijn over de verzekering besloot ik te kijken of dit een passende oplossing was voor mij in Mexico. Dit bleek zo te zijn en heb direct de aanvraag gedaan. Binnen een week (ik moest nog wat vragen beantwoorden) was alles geregeld.

Makkelijk en snel geregeld