OpGroen

Maas

Zoals boven beschreven

Goed verzekerd, trage communicatie

Jp

Duurde heel erg lang voordat ik mijn zaakjes geregeld had

Rommelig

Hans Kuipers

Slecht bereikbaar en klant onvriendelijk systeem

Onvolledige informatie

F.Roelse

Telefonisch slecht bereikbaar

Bereikbaarheid

Ronald

Over het algemmen is mijn ervaring goed op het hoge eigen risico bij een niet aangesloten schadebedrijf na.

Reviewtitel:

650 euro eigen risico bij favoriet schadebedrijf.

Josée

Beantwoording via de app duurt lang. Omdat dit de enige 'snelle' mogelijkheid is, zou het mooi zijn wanneer hier ook goed op wordt gereageerd

Weinig contactmogelijkheden

Martijn Tromp

Zeer slecht door dat zij ondanks adres wijziging en mail wijziging gestuurd te hebben de factuur voor de auto verzekering maar blijven sturen aan het oude adres omdat zij bepalen dat ik niet had... Zeer slecht door dat zij ondanks adres wijziging en mail wijziging gestuurd te hebben de factuur voor de auto verzekering maar blijven sturen aan het oude adres omdat zij bepalen dat ik niet had mogen verhuizen en mijn mail adres (overigens is deze al in 2018 gewijzigd) niet had mogen wijzigen want zij moeten toestemming geven of ik mag verhuizen
Nu hebben wij een boete van 500 euro ontvangen omdat de verzekering weigert door te geven dat deze wel degelijk door hun toedoen zogenaamd niet verzekerd zou zijn terwijl ik wel betaald heb voor deze periode alleen omdat ze na 5 maanden pas een keer een belletje hebben gepleegd
Dit bedrijf zou echt niet mogen bestaan en zo verplicht moeten worden opgeheven

Zeer slechte administratie

Frank Depla

Goed geholpen, o.a. met advies om goedkopere verzekering in te wisselen ‘Met zelfde voorwaarden, voor een duurdere

Enthousiaste medewerker

M.M.T. Atasever-Vuur

Goede informatie, prettig te woord gestaan

goede informatie