OpGroen

Albert Snippe

Veel zaken ondergebracht bij AON, nooit een klacht nodig gevonden en altijd alles netjes afgehandeld zowel professioneel als menselijk

Plezierig

Ton Crépin

Aon stuurt mij een nieuwe golfverzekering zonder polisvoorwaarden en geeft mij tot eind van de maand om akkoord te gaan. Aon verwijst naar de site voor de voorwaarden echter daar is niets te vinden.... Aon stuurt mij een nieuwe golfverzekering zonder polisvoorwaarden en geeft mij tot eind van de maand om akkoord te gaan. Aon verwijst naar de site voor de voorwaarden echter daar is niets te vinden. De Aon adviseur die ik bel maakt allervriendelijkst een interne opdracht om mij te informeren over de nieuwe voorwaarden. Vervolgens hoor ik niets meer. Geen probleem, genoeg anderen, maar wel jammer en een deuk in het vertrouwen Aon

Reviewtitel:

Aardige adviseur die moet werken met een mankerende back-office

H v Dijk

Reset wachtwoord na 3 pogingen pas succesvol, fout website.

Reviewtitel:

Slechte ervaring met website.

herman

Twee problemen (met factuur en website) maar prima opgelost door klangtenservice

twee problemen

Reactie OpGroen:

Goed om te horen, dank u wel!

hb

Vergelijking is aon prima verzekering

goede ervaringen

L van der winkel

Super goede ervaring

Reviewtitel:

Super snel geholpen met mijn vraag

D. Akkies

Contact via chat een drama dit, denk ik, komt door een te groot aantal chats die door de dames achter elkaar beantwoord moeten worden waardoor het overzicht per klant wordt verloren.

Afhandeling van schades voortreffelijk

Jacqueline van Willigen

Super fijn, er wordt meteen begrepen wat ik bedoel en ik wordt meteen goed geholpen.

Snel en goed geholpen