OpGroen

duidelijk advies

Reactie OpGroen:

Graag gedaan hoor

J Struik

Vriendelijk, kennis, correct en doet wat hij zegt.

Top!

Nico Nagtzaam, Tilburg

Ik krijg (ongevraagd) per mail het beste advies inzake mijn autoverzekering. En ben uitstekend en uitermate vriendelijk en meedenkend geholpen door de adviseur die mijn verzekering voor mij per... Ik krijg (ongevraagd) per mail het beste advies inzake mijn autoverzekering. En ben uitstekend en uitermate vriendelijk en meedenkend geholpen door de adviseur die mijn verzekering voor mij per telefoon heeft omgezet naar een AON1 autoverzekering. Scheelt me 13 euro per maand onder dezelfde condities !!!

Reviewtitel:

Zeer klantvriendelijk. Deskundige adviseurs. Helaas is de telefonische wachttijd onacceptabel lang. Maar ja, kwaliteit en de aanhouder wint.

Tom Appelboom

Vraag niet goed begrepen

w c derkx

Wachttijd te lang, gesprek met medewerker heel goed

Reviewtitel:

wachttijd verbeteren dan is het prima

R. Langlois v.d. B

Uitstekend, to the point.

Met AON schijnt de zon.

Hans

N.a.v. vragen mijnerzijds op hun schr. advies heb ik tel contact gezocht. Wachttijd was wel vrij lang, maar daarna keurig te woord gestaan met actieve en goed luisterende dame. Reageerde pro-actief... N.a.v. vragen mijnerzijds op hun schr. advies heb ik tel contact gezocht. Wachttijd was wel vrij lang, maar daarna keurig te woord gestaan met actieve en goed luisterende dame. Reageerde pro-actief (zoals we dat tegenwoordig noemen). Rustig en empatisch overkomend.

Reviewtitel:

Vervolg op schriftelijk advies tot verandering van verzekeraar