OpGroen

Frits Kostjens

Zakelijk ingesteld

Geen idee

ZEYNEP

Ik snel en eenvoidig mijn auto kunnen scherp prijs verzekeren

Reviewtitel:

Kwaliteit en vriendelijkheid van medewerker perpect

Rudi

Fijn geholpen, duidelijk en snel wijzigen doorgevoerd

Fijn geholpen

Rik Hofman

Prettige medewerkster, die mijn situatie direct begreep

Reviewtitel:

Correct en snel werd mijn vraag beantwoord

Nick

Makkelijk geregeld

Reviewtitel:

Ik heb een prima reisverzekering

Reactie OpGroen:

Fijn om te lezen!

Piet Hemminga

Vanwege een annulering van onze vakantie in verband met
Vanwege een annulering van onze vakantie in verband met
familieomstandigheden bij AON de vraag via Whatsapp neergelegd of een voorlopige melding nu voldoende was voor het indienen van een claim later. Dat bleek het geval waarbij nog enkele tips gedeeld werden. Ondertussen zijn een aantal weken later en vind ook de verdere afhandeling naar tevredenheid plaats.

Reviewtitel:

Gewoon antwoord op de vraag

Ruud

Normaal loopt je verzekering gewoon jaar na jaar verder maar dan moet je toch na 4 jaar je autoverzekering veranderen vroeger kon je bellen (en gelukkig nu ook nog!!!) laat de leiding zelf dit maar... Normaal loopt je verzekering gewoon jaar na jaar verder maar dan moet je toch na 4 jaar je autoverzekering veranderen vroeger kon je bellen (en gelukkig nu ook nog!!!) laat de leiding zelf dit maar eens doen dan zie je dat je niet kan doen wat je wil!!

Liever medewerker!

Abraham

Goede ervaring.

Reviewtitel:

Ik ben tevreden als klant

A.M. Bombeeck

Vriendelijk geholpen en vraag meteen beantwoord

Netjes en accuraat

Engelen

Kon geen mijn omgeving aanmaken voor mijn moeder (ik ben gemachtigd). Via whats app contact gezocht en binnen een uur was het opgelost.

Inloggegevens klopte niet

Reactie OpGroen: