Erwin

Gewoon goed.

Nope

Jan Warmoeskerken

Duidelijke website en snelle levering.

Geen, prima informatie om een goede keuze te kunnen maken.

GJ Paans

Erg servicegericht

Carlo

Prima bedrijf, snelle verzending

Misschien adviseren welke artikelen je ook nog zou kunnen gebruiken

Annemarie

Het kiezen op we site met de juiste benodigdheden was eenvoudig. De levering heel snel. De service die door een beschadiging geleverd werd, was erg goed. Fijn!

Een papieren ‘mal’ voor het op niet meer afstand hangen van de buitenste twee bevestigings-elementjes dan de rail lang is, had mij geholpen om deze beter uit te meten. Dacht dat ik dit goed gedaan... Een papieren ‘mal’ voor het op niet meer afstand hangen van de buitenste twee bevestigings-elementjes dan de rail lang is, had mij geholpen om deze beter uit te meten. Dacht dat ik dit goed gedaan had... ? Voor de rest: ik had niet gedacht dat ik dit alleen kon doen, maar dat had gekund. De instructie voor het bevestigen had iets uitgebreider gekund - al is het erg gemakkelijk.

Raimond Lucker

Snel gelevert

Tim de Boer

Lorna De Vos

Geen, doet wat ik ervan verwacht had

Bart

Alles online gedaan. Geen contact voor nodig geweest met de klantenservice. Alleen zuur dat er +- €6,- aan verzendkosten werden gerekend terwijl het product in een brievenbusenveloppe had gekund... Alles online gedaan. Geen contact voor nodig geweest met de klantenservice. Alleen zuur dat er +- €6,- aan verzendkosten werden gerekend terwijl het product in een brievenbusenveloppe had gekund (weggeschreven onder beoordeling bestelgemak). Levering duurde ongeveer een week. Kan sneller maar gezien de drukte bij bezorgers te verwachten.

Optie geven om het product via een brievenbusenveloppe te ontvangen en zo geen verzendkosten intekening brengen.

Reactie Ophangsystemen.nl:

Beste Bart,
Beste Bart,
We hebben uw bestelling even bekeken en zo te zien is het ook verzonden als brievenbuspost. Echter zitten hier helaas ook kosten aan verbonden. Wij als bedrijf betalen een flink bedrag aan PostNL voor deze pakketjes/enveloppen en helaas zijn wij genoodzaakt hier ook een deel van in rekening te brengen aan de klant. Geen verzendkosten rekenen is dan ook geen optie.
Het is inderdaad extreem druk bij de pakketdiensten en postbezorgers en het is goed te horen dat u daar respectvol mee omgaat en er rekening mee hebt gehouden. We horen het graag als we iets voor u kunnen betekenen of als u nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, TEAM OPHANGSYSTEMEN.NL

Martin Konings

Duidelijk en vriendelijk