Joosje Abeln

Super snelle en goede service! Enige wat ik nog miste was een bericht dat mijn pakketje was verstuurd, nu vond ik ‘m opeens in de brievenbus. Wel heel snel gelukkig!

Een bericht sturen dat het pakket is verzonden

Rob Holterman

Mooie site met goede producten

zo door gaan

Pim Veld

Prima ervaring, niets op aan te merken!

Nvt

Ivan Meeus

Zeer degelijk materiaal - snelle vlotte service

non

Velthuysen Group

Supersnelle levering ondanks de drukte in de decemberperiode

Maria Maton

Goede advies en snel geleverd

Nvt

Robert Lenaerts

Perfecte service

J Den Hartog

Duidelijke website, snelle levering.

?

X. Vierkant

Bedrijf prima

Duidelijke omschrijving en video toevoegen . Kliksysteem met heel veel moeite opgehangen (we moesten de rails erin schuiven, klikken lukte met geen mogelijkheid)!

Reactie Ophangsystemen.nl:

Beste Alex,
Vervelend dat je deze ervaring hebt met onze producten. Juist omdat het systeem heel eenvoudig te installeren is.
U heeft de Clickrail Pro besteld en zoals u op de site bij het...
Beste Alex,
U heeft de Clickrail Pro besteld en zoals u op de site bij het product kan zien staat daar ook de installatie handleiding in en een installatie filmpje..:
Installatie handleiding: https://www.ophangsystemen.nl/wp-content/uploads/2013/10/CLICK-RAIL-PRO_MONTAGESHEET_NL.pdf
en het filmpje: https://vimeo.com/34891727
We krijgen eigenlijk nooit een klacht dat de click and connect niet past.
Vervelend en ik zou graag horen of we nog ergens mee kunnen helpen.
Gr Team Ophangsystemen.nl

Rene van Oosterhout

Tweemaal een bestelling gedaan, beide keren als heel fijn ervaren. Het shoppen op de site gaat makkelijk, de omgeving is duidelijk en eenvoudig. De zendingen, ondanks ongebruikelijke afmetingen,... Tweemaal een bestelling gedaan, beide keren als heel fijn ervaren. Het shoppen op de site gaat makkelijk, de omgeving is duidelijk en eenvoudig. De zendingen, ondanks ongebruikelijke afmetingen, verliepen goed en snel met een uitstekende balans qua verpakking.

Ik heb niets aan te merken