Ger Kerkhoven

Het is even zoeken, piekeren en knutselen, maar dan heb je ook wat! Artiteq Click rail is een uitstekend product en met de bijgeleverde montageset is het eenvoudig te monteren. Het knutselen zit 'm... Het is even zoeken, piekeren en knutselen, maar dan heb je ook wat! Artiteq Click rail is een uitstekend product en met de bijgeleverde montageset is het eenvoudig te monteren. Het knutselen zit 'm in het zelf maken van speciale koordklemmetjes om m’n hoeden aan de 1mm perlondraden te kunnen ophangen. Voor m’n marionetten heb ik de standaard Artiteq Click rail montageset gebruikt.

Ophangsystemen.nl heeft bijna alles goed gedaan. Klein verbeterpuntje is, dat ik verrast werd toen de koerier voor de deur stond. Een extra e-mailbericht of appje maakt de aanwezigheid van de klant... Ophangsystemen.nl heeft bijna alles goed gedaan. Klein verbeterpuntje is, dat ik verrast werd toen de koerier voor de deur stond. Een extra e-mailbericht of appje maakt de aanwezigheid van de klant bij aflevering zekerder.

Jos van Zijl

Mooie spullen

Gebruik kan verder worden verbeterd

Arthur Simonetti

Super snel en goed verpakt

Mark Berenpas

Heel goed

Ik had een ophangpunten geselecteerd maar wilde meer ophang draden hebben. Ik moest wel goed opletten dat ik de juiste selecteerde. Misschien een idee om alle delen waarmee je je systeem kunt... Ik had een ophangpunten geselecteerd maar wilde meer ophang draden hebben. Ik moest wel goed opletten dat ik de juiste selecteerde. Misschien een idee om alle delen waarmee je je systeem kunt uitbreiden handig weer te geven bij het ophangsysteem zelf.

Joshua Jansma

Niks op aan te merken

CLM BLOM

Prima! Snelle levering

Niet

Ad Ruijter

Prima dus

Prima hoor. Ik kreeg geen mailtje over bezorging (heb ik met jullie over gebeld) maar is gisteren geleverd

Conny Pronk

Duidelijke website en gemakkelijk bestellen. Producten voldoen.

Jammer dat er geen track en tracé is of dat er een melding wordt gemaakt dat de bestelling verstuurd is.

Marjolijn Van Rooijen

Snelle reactie, snelle bezorging

Op de foto leek het of de onderdelen die ik nodig had compleet waren. Dat was niet zo, de haakjes die wel op de foto stonden moesten we erbij halen (die zijn wel overal te krijgen hoor, dus geen... Op de foto leek het of de onderdelen die ik nodig had compleet waren. Dat was niet zo, de haakjes die wel op de foto stonden moesten we erbij halen (die zijn wel overal te krijgen hoor, dus geen probleem).

Roger Delvoye

De levering verliep snel en correct. Het product lijkt mij helemaal in orde. Jammer genoeg kon de schilder nog niet komen ( corona ), ik kan bijgevolg geen ervaring delen wat betreft de montage.... De levering verliep snel en correct. Het product lijkt mij helemaal in orde. Jammer genoeg kon de schilder nog niet komen ( corona ), ik kan bijgevolg geen ervaring delen wat betreft de montage. Maar dat lijkt mij geen problemen te geven.

Weet niet