Rick

Voor bestelling had ik een aantal vragen. Ik belde en de telefoon werd gelijk opgenomen door een medewerker en niet een computer keuzemenu dus dat was al fijn. Vriendelijk en goed geholpen.... Voor bestelling had ik een aantal vragen. Ik belde en de telefoon werd gelijk opgenomen door een medewerker en niet een computer keuzemenu dus dat was al fijn. Vriendelijk en goed geholpen. Bestelling was compleet en netjes verpakt met bescherming dus goede ervaring

...

...

ZEER VLOT EN CORECT

Wim

Vlotte levering en prima verpakt ter bescherming tijdens transport. Het ophangsysteem is ook gemakkelijk zelf te monteren. Prima systeem!

Weinig ervaring:
1 bestelling.
moet nog bekeken en opgehangen worden

Alie

Telefonisch goed en duidelijk te woord gestaan.
Bestelling snel binnen

Besteld, (duur transport ! ) meer dan 5 weken geleden, ging op 48 uur geleverd zijn. Ik heb het product nog niet, is nochtans niet groter dan een briefomslag. Eerste keer en laatste keer voor mij.

Er kan altijd wat mis lopen, maar een mailtje om wat recht te zetten is snel verstuurd. Na 5 weken geen woord. Niet moeilijk hier een les uit te trekken lijkt me.

Reactie Ophangsystemen.nl:

Beste heer de Paepe,
Beste heer de Paepe,
Deze reactie verbaasd me eerlijk gezegd. We hebben het hele ordersysteem terug gekeken.. in de log bestanden en in de mail.. maar uw mail adres en uw order komt helemaal niet voor in ons systeem en in de mail. Daarna hebben we de backups terug gekeken (vandaar de latere reactie) en ook daar kunnen we u niet terug vinden.
het gebeurt vaker dat er bij een andere shop is besteld met bijna een identiek website url: http://ophang-systemen.nl. Dat is niet onze shop!.
Wellicht als u had gebeld hadden we dit uit de wereld kunnen helpen.
Cornel Copal
RAILZ ophangsystemen