Advies

AnoniemAlice

Vlotte afhandeling

Ik zou het niet weten

Goede communicatie

Geen verbeterpunten, alles is prima verlopen en de ruimte was goed

Anna

Degelijke opslagruimte met handige karretjes die je kunt pakken om spullen te verplaatsen.

Bij mij deed mijn persoonlijke code het niet voor het openen van het hek. Na bellen met service werd dit geregeld.

Prima bedrijf.Online alles snel geregeld.Afrekening ging ook supersnel.Aanrader.

Online afsluiten prima te doen.
Eindafrekening ook supersnel.Borg binnen 2 dagen teruggestort.

Marloes

Super fijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kan gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederen lift.

Veilig
Netjes

T Brocante Sfeertje

Fijne opslag. Goede contacten.

Beveiligd voldoende karren ed om je spullen naar je opslag te brengen. Containers voor je afval zelfs n hoekje waar je spullen neer mag zetten voor hergebruik. Altijd voldoende parkeerplaats.

Zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.

C.Schalkwijk

Duidelijke communicatie. Goede prijs/kwaliteit.

Zowel online als telefonisch makkelijk te bereiken. 24 uur per dag open. per dag opzegbaar.

Bob S.

Alles prima geregeld, binnen een paar uur hadden we de ruimte tot onze beschikking , 24 uur per dag goed toegankelijk, nooit storingen ervaren en zeer concurrerende prijzen. Bij opzeggen is ook... Alles prima geregeld, binnen een paar uur hadden we de ruimte tot onze beschikking , 24 uur per dag goed toegankelijk, nooit storingen ervaren en zeer concurrerende prijzen. Bij opzeggen is ook alles goed geregeld

24 uur per dag open. Veel ruimte, zowel qua opslag als gangpaden. Genoeg karren. Goedkoper dan de concurrent.

Zoals hiervoor iemand al opmerkte. Ook bij ons moest er een fysieke kopie van ons rijbewijs gemaakt worden inclusief BSN nummer om het een incassobureau makkelijk te maken. Geen BSN nummer, dan ook... Zoals hiervoor iemand al opmerkte. Ook bij ons moest er een fysieke kopie van ons rijbewijs gemaakt worden inclusief BSN nummer om het een incassobureau makkelijk te maken. Geen BSN nummer, dan ook geen opslagruimte werd ons verteld. Hierbij zaten we in het kantoortje in locatie Nieuwegein, dus niet via internet geregeld.

Prima opslag.

Goed beveiligd, materiaal aanwezig om spullen naar de opslag te kunnen brengen.
Prima communicatie met eigenaar.

Geen.

Luck

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van tijdelijke opslag. Wederom een zeer goede ervaring. Flexibel, correct en persoonlijk.

Persoonlijk bellen, meedenken en niet zeuren over een dag extra of een tijdelijke kleine opslag van een paar M2 erbij.

Meerdere liften, maar zelf nog geen last van gehad.