Advies
Medewerkers
Communicatie

Milou Moscou

Ideale locatie om de tijd te overbruggen tussen onze verhuizingen door. De communicatie verliep erg prettig, de folder en website waren erg informatief.

Snelle en goede communicatie.

Mijn opslagman domein werkt niet naar behoren.

Een goede prijs tov van concurrenten en de service is echt om over te spreken

Toen we een ruimte wilden huren waren we snel geholpen.

Snelle communicatie, goede opslagruimtes

De boeking lukte niet meteen, het was mij niet duidelijk dat er nog meer schermen waren. De tweede keer ging het wel goed.

Hele goede ervaring mee gehad alleen is het jammer dat je geen electriciteit in je bix heb want als het donker is zie je niks meer

Goed te bereiken en je krijgt snel antwoord

Electriciteit punt maken in de boxen

Reactie Opslagman:

Geachte heer, mevrouw,
Wij verhuren alleen opslagruimtes zonder stroom. Dit om misbruik te voorkomen.
Diane Putman
Opslagman

Ilse

Zeer goede ervaring en opslag ziet er netjes uit als je vragen hebt zijn ze altijd bereikbaar echt toppie ????

Altijd bereikbaar als je vragen hebt

Nee geen verbeter tips

Ingrid v Kessel

Superfijn bedrijf goede informatie vooraf.Nette boxen Fijn dat er altijd karren staan om je spullen naar je box te brengen.Ook fijn dat er papier bakken staan echt geweldig

kan er altijd terecht. ruime gangpaden goede verlichting en veilige code om er in te komen

nee helemaal goed. Niets aan veranderen

Recreatie Centrum Nieuwegein

Goed georganiseerd en toch veruit de goedkoopste
Per dag opzegbaar is ook wel handig
Goed toegankelijk met je spullen

No nonsens; to the point

De helft zo goedkoop als shurgard. Ik ben goed geholpen, ik kon vrijblijvend even een kijkje nemen.

Dichtbij, behulpzaam, niet te duur. Grote lift. Vriendelijk personeel

ik heb vrijblijvend gekeken. Ben er niet op geantendeerd dat als je kwam kijken je een maand gratis huur zou krijgen. Deze dan ook niet gehad.

Goed en onafhankelijk bereikbare locatie

Manouvreer ruimte in de gangpaden

Anoniem (management mag wel weten wie ik ben)

Een half jaar geleden heb ik een ruimte betrokken. Snel en prettig een (schone) ruimte toegewezen gekregen.
Het was niet helemaal duidelijk in hoeverre het gebouw en de afzonderlijke boxen geklimatiseerd waren.
Pas bij eerste bezoek en gesprek met de verhuurder werd me duidelijk dat helaas niet de standaard van luchtbehandeling aanwezig is, zoals ik bij Allsafe gewens was.
N.B. Advies en medewerkers heb ik geen oordeel over. Moest noodgewongen een ster aankruisen, maar tel die niet mee!!!

Directe en prettige communicatie. Geen overbodige franje in de presentatie.

1. De toegangsveiligheid is niet voldoende. De combinatie van postcode en boxnummer is zo doorzichtig als wat.
Dit moet beslist anders. Met dit systeem vermoed ik dat bij inbraak/insluiping de verhuurder "in gebreke" gesteld kan worden. Verander het system met toegangscodes door random codes toe te wijzen. Hierin kan het boxnummer wel verwerkt worden.
2. De binnenkant van het gebouw maakt geen erg schone induk. Dat moet beter kunnen.
De toiletten zijn onvoldoende schoon. Onder de stalen wasbak in de WC-ruimte ligt water, kennelijk van een lekkende aansluiting van de afvoer? Heb ik deze week geconstateerd.

Reactie Opslagman:

Bedankt voor uw reactie.
Bedankt voor uw reactie.
Wij verhuren droge en verwarmde opslagruimte. Dit kan inderdaad niet per box geklimatiseerd geregeld worden, wel is er altijd een minimumtemperatuur van 12 graden.
Uw toegangscode kan uiteraard ten alle tijde gewijzigd worden.
De toiletruimte en de opslagruimte zelf worden regelmatig schoon gemaakt. Hier maken meerdere mensen gebruik van, zoals in alle openbare ruimten: het is vervelend om te merken dat niet iedereen deze netjes achterlaat. We doen ons uiterste best om alles zo schoon mogelijk te houden.
Diane Putman
Opslagman