Advies
Medewerkers
Communicatie

Bianca

Super bedrijf mooien opslagruimte

Grote ruimtes voor betaalbare prijzen

Kan ik niet bedenken

Cherelle Jansen

Wij konden via internet gemakkelijk een opslag regelen. Wij vonden het fijn te weten dat als de opslagruimte te groot of te klein zou zijn, dat we kosteloos konden switchen naar een andere... Wij konden via internet gemakkelijk een opslag regelen. Wij vonden het fijn te weten dat als de opslagruimte te groot of te klein zou zijn, dat we kosteloos konden switchen naar een andere opslagruimte. Toen we onze spullen brachten, konden we erin met een toegangscode. Er stonden verschillende soorten karren om je spullen makkelijk te vervoeren naar je opslag, heel fijn! De opslag is schoon.

Goede service, goede communicatie. Alles goed te regelen via je persoonlijke portal.

Toen wij de opslag hadden gehuurd, zouden wij via de mail code krijgen voor slotje die in kluisje zou liggen. Dit niet ontvangen. Meteen gebeld naar jullie (Fijn dat het nummer bij de opslag overal... Toen wij de opslag hadden gehuurd, zouden wij via de mail code krijgen voor slotje die in kluisje zou liggen. Dit niet ontvangen. Meteen gebeld naar jullie (Fijn dat het nummer bij de opslag overal goed word aangegeven). Medewerker aan de telefoon zei dat we zelf een slotje moesten kopen. Dit vond ik wel gek, want in de mail stond echt dat we de code voor kluis waar slotje in lag zouden ontvangen. Gelukkig is de Hornbach dichtbij..

Anoniempje

(Bewerkt)

Geweldige service, vriendelijk personeel

Heldere website, ik kon snel een opslagruimte huren. 2 uur later kon ik al binnen in het pand komen en mijn spullen opslaan.

Het bestelproces is heel simpel.
De opslagcalculator heeft mij goed geholpen met het kiezen van de juiste opslagruimte, ik hield een klein beetje ruimte over.