Zeer goed produkt. Snelle levering.

Goede service en fijne product

Ans De Groot

Ik had geen ervaring met OptiSmile maar het bestellen ging reuze makkelijk en mijn bestelling was er de volgende dag al op de afgesproken tijd. Super voor elkaar en géén verzendkosten.

Bert Kersten

Uitstekend

Wordt in de camper gebruikt dus op korte termijn nog geen oordeel.
Mijn vraag over de groene licht ( aan na laden ook uit ?) is niet beantwoord.

Beste heer/mevrouw Steffens,
Beste heer/mevrouw Steffens,
Bedankt voor het delen van uw feedback! Dat wordt enorm gewaardeerd. Het lampje op de elektrische tandenborstel blijft groen, om aan te geven dat de tandenborstel aan het opladen is. Wanneer de tandenborstel volledig is opgeladen, zal dit lampje aan blijven staan.
Mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.
Stefan

Ikram

Ik vind het geen goeie product wat aan mijn verwachtingen heeft voldaan.

Ik wil graag mijn geld terug en ik raad het tandenflosser niet aan voor klanten.

Beste Ikram,
Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u ons product zo hebt ervaren, zeker gezien veel van onze klanten de waterflossers als zeer fijn ervaren.
We...
Beste Ikram,
We waarderen de feedback enorm van onze klanten en nemen alle feedback mee in de verbetering van onze producten, uw feedback dus ook!
Via de mail hebben we een oplossing gestuurd, heb je deze ondertussen ontvangen?
Zo niet, willen wij je vragen om direct te bellen met onze klantenservice zodat we voor je aan de slag kunnen.
Optismile

Maakt naar mijn mening niks schoon. Waterpistooltje

Beste Jordi,
We...
Beste Jordi,
We hebben inmiddels contact met u opgenomen en denken hiermee met een gepaste oplossing te zijn gekomen.
Optismile

Het is goed geregeld alles volgens de regels
s,avonds besteld andere dag binnen met alle mails van verzendingen
en waar het is , heel goed geregeld een pluim.

Marianne

Paar x tel. contact gehad en werd steeds heel goed en attent te woord gestaan!

Denis

Veel goede reviews op het internet gelezen van dit product. Het klopt ook allemaal! Ik heb een beugel en met de flosser kan ik gemakkelijk alle resten goed schoonmaken. Het gebruik is heel makkelijk... Veel goede reviews op het internet gelezen van dit product. Het klopt ook allemaal! Ik heb een beugel en met de flosser kan ik gemakkelijk alle resten goed schoonmaken. Het gebruik is heel makkelijk en het reservoir is gemakkelijk te vullen!