Nvt

Xbox gift kaart gekocht

Uw ervaring

Werkt want is niet geactiveerd

Beste klant,
Beste klant,
Dank voor je feedback. Helaas kunnen we geen feedback leveren via dit platform vanwege privacyregels. Kun je voor ons het klantcontactformulier sturen via www.opwaarderen.nl? Dan hebben we alle gegevens zo bij elkaar en kunnen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen.
Dank alvast!
Maarten, opwaarderen.nl

S

Muziekkaart kopen

Code werkt niet

Beste Souzmonta,
Beste Souzmonta,
Dank voor je feedback. Omdat we via deze pagina geen hulp kunnen bieden vanwege privacyregels, zou je ons een klantcontactformulier willen invullen op www. opwaarderen.nl? Dan zoeken we de gegevens erbij en kunnen we kijken wat er aan de hand is. We zien je reactie met heel veel interesse tegemoet.
Bij voorbaat dank!
Maarten, Opwaarden.nl

Vd beek

Omdat het met veel data was

Heb lyca holland Unlimited van 39,99
Heb lyca holland Unlimited van 39,99
Zit ook veel dat bij maar zie nergens mn data klantenservice gewoon een bandje slecht wil echte medewerker spreken heb 4 g kan het alleen op 5 g ik weet niet kan het niet vragen aan medewerker is dit een bedrijf ik weet het niet volgens mijn oplichters

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, dank voor je reactie. Helaas kunnen wij geen service bieden via de portal van Feedback Company. Zou je het klantcontactformulier willen invullen op www.opwaarderen.nl? We hebben dan... Beste klant, dank voor je reactie. Helaas kunnen wij geen service bieden via de portal van Feedback Company. Zou je het klantcontactformulier willen invullen op www.opwaarderen.nl? We hebben dan snel al je gegevens bij elkaar om een goed antwoord op je vraag te formuleren. We zien je reactie met heel veel interesse tegemoet.
Maarten, Opwaarderen.nl

Opwaarderen.nl

[#AC-1450169

[#AC-1450169

Beste Klant,
Dank u wel voor uw beoordeling en wens ik u een prettige dag toe!

Houben

Doe ik al jaren. Makkelijk snel eenvoudig.

Uw ervaring

De ervaring is dat jullie de factor 3 gebruiken terwijl ik altijd maar factor 2 krijg bijgeschreven?????

Reactie Opwaarderen.nl:

Hallo Johannes, dank voor je reactie. Het is me niet helemaal duidelijk wat je bedoelt. Kun je ons het klantformulier op www. opwaarderen.nl kunnen invullen? Dan komen we er zo snel mogelijk op... Hallo Johannes, dank voor je reactie. Het is me niet helemaal duidelijk wat je bedoelt. Kun je ons het klantformulier op www. opwaarderen.nl kunnen invullen? Dan komen we er zo snel mogelijk op terug. Dank! Maarten van Opwaarderen.nl

prevé ik wil mijn 2 betalingen a 20,99 terug storten, door U!!!

Per ongelijk nooit van gehoord

Uw ervaring

per ongelijk, kom door de operatie rechter oog.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste Arie. Dank voor je reactie. Ik heb gezien dat mijn collega je inmiddels de beide codes heeft doorgestuurd. Mocht dat niet het antwoord op je vraag zijn, vul dan even het klantformulier in op... Beste Arie. Dank voor je reactie. Ik heb gezien dat mijn collega je inmiddels de beide codes heeft doorgestuurd. Mocht dat niet het antwoord op je vraag zijn, vul dan even het klantformulier in op www.opwaarderen.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Dank alvast! Maarten, Opwaarderen.nl

Eric

(Bewerkt)

Ik maakte een keuze op internet om een kpn opwaardeer bon 30 euro

Uw ervaring

Op 9 oktober voor me vrouw 30 euro kpn opwaardering gekocht.
Nadat ik de code had ingevoerd kreeg ik te horen dat deze al in gebruik was.
Na heen en weer mailen met klantenservice...
Op 9 oktober voor me vrouw 30 euro kpn opwaardering gekocht.
Nadat ik de code had ingevoerd kreeg ik te horen dat deze al in gebruik was.
Na heen en weer mailen met klantenservice uiteindelijk na 4 dagen stond het beltegoed op mijn vrouw haar gsm.

Beste Eric,
Beste Eric,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een opwaardering niet meteen goed gaat. We waarderen je geduld en zijn blij dat het beltegoed uiteindelijk op de telefoon van je vrouw is bijgeschreven.
Onze klantenservice doet altijd haar uiterste best om problemen zo snel mogelijk op te lossen, maar we begrijpen dat dit soms langer kan duren dan gewenst. We willen je bedanken voor je vertrouwen in ons en hopen dat je volgende aankoop soepel verloopt.
Mocht je in de toekomst nog vragen of problemen hebben, staan we natuurlijk klaar om je te helpen.
Opwaarderen.nl

Privé

(Bewerkt)

Ik maakte een keuze op internet om een kpn opwaardeer bon te kopen.

Uw ervaring

Opwaarderen.nl geen goede ervaring. Via reloadnow.combv een kpn opwaardeer bon gekocht en volgens de instructies proberen op te waarderen ik had het hier voor ook zo gedaan maar nu weigert de kpn om... Opwaarderen.nl geen goede ervaring. Via reloadnow.combv een kpn opwaardeer bon gekocht en volgens de instructies proberen op te waarderen ik had het hier voor ook zo gedaan maar nu weigert de kpn om de code te accepteren via 1200 lukte dat ook niet ik word nu heen en weer gestuurd tussen kpn en opwaarderen €20 kwijt waar blijft het respect voor de klant en ik kan alleen nog maar schriftelijk reageren in een digitaal tijdperk hoe verzin je dit.

Sieg

Service

Beste Sieg,
Bedankt voor je feedback en we wensen je een fijne dag!

Judi

Ik dacht dat is goed website was

Uw ervaring

Heel slecht ze pakken mijn geld en die code is niet goed dat gebeurt drie keer bij mij dit opwaarderen website is 👎🏽❌🚫

Reactie Opwaarderen.nl:

Hi, Wij bieden helaas geen support langs deze weg. Om je goed van dienst te kunnen zijn, zou ik je willen doorsturen naar onze contactpagina: https://www.opwaarderen.nl/nl/about/contact . Iemand van... Hi, Wij bieden helaas geen support langs deze weg. Om je goed van dienst te kunnen zijn, zou ik je willen doorsturen naar onze contactpagina: https://www.opwaarderen.nl/nl/about/contact . Iemand van ons support team zal dan binnen 24 uur contact met je opnemen. Bedankt en een hele fijne dag gewenst! Groeten, Team opwaarderen.nl