Zayneb

Omdat k het nodig heb

K heb helemaal geen mailtje ontvangen maar wel al 10 euro betaald?? Onzin

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we n.a.v. jouw supportaanvraag nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de code!

michel st. smit

Gemak!

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service.
Veel plezier met je aankopen!

M

Zijn slicht kkr jullie ik heb 30 € betalen en niks benen ontvangen ook via email

Bad slicht

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen bestelling in ons systeem. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en daarbij laten weten wat je ordernummer of gebruikte e-mailadres is? Wellicht vind je onze e-mails in je spambox. Alvast bedankt!

van Dijk

Reden om hier niet meer te kopen kan ik je wel geven!! Service gewoon slecht! Leveren niet na betalen als je je geld terug wilt wat je aangeeft, sturen ze in eens de code die je inmiddels natuurlijk... Reden om hier niet meer te kopen kan ik je wel geven!! Service gewoon slecht! Leveren niet na betalen als je je geld terug wilt wat je aangeeft, sturen ze in eens de code die je inmiddels natuurlijk al ergens anders gekocht hebt!! En dan niet meer terug nemen!! Want dat mag niet!!! Kunnen daar niet lezen denk ik!!!

Uw ervaring

Mijn ervaring is dat dit de laatste keer is geweest dat ik daar n cent uitgeef!! Gewoon een waardeloos bedrijf met personeel wat gewoon niks kan!!

Beste klant,
Je hebt een typefout in je e-mailadres gemaakt, waardoor de code naar een onjuiste e-mailadres is verstuurd. Helaas was een terugboeking van het bedrag niet mogelijk, omdat de code al geleverd was. Het enige wat we konden doen was de code opnieuw naar het juiste e-mailadres sturen.

Gertjan

Je regelt het lekker snel

Uw ervaring

In het begin toen ik de bestel-pagina had geopend raakte ik een beetje in de war of ik eerst moest inloggen. Dat hoefde gelukkig niet. Daarna ging alles gladjes.

Beste klant,
Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je aankopen en fijne dag!
Met vriendelijke groet, Zet

Ik koop voor 20 eu en krijg 10 eu beltegoed???????

Uw ervaring

Waardeer niet meer op bij Lebara je word daar besodemietert
Veel plezier met het gestolen 10 eu hoopt dat je er in stikt als je een biertje ervan koopt

Beste klant,
Je hebt 2 producten van 10 euro besteld, waarvan wij beide codes naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres hebben verstuurd.
Naar aanleiding van jouw supportaanvraag,...
Beste klant,
Naar aanleiding van jouw supportaanvraag, hebben wij dit nogmaals gedaan. We hopen dat je onze e-mails in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de codes!

Nino

Nintendo tegoed nodig

Uw ervaring

Nu al een aantal keren via de site en altijd snelle en duidelijk levering

Beste klant,
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je Nintendo tegoed en fijne dag!

Gepensioneerd

Gaat heel eenvoudig en snel.

Uw ervaring

Nee, zit al jaren bij T-Mobile

Karin

Via feddex ontvangen als "compensatie", geen keuze want terugbetaling van product wat ik verzonden had was niet mogelijk. De koper van het product kon alleen een opwaardeer kaart voor PCS leveren en... Via feddex ontvangen als "compensatie", geen keuze want terugbetaling van product wat ik verzonden had was niet mogelijk. De koper van het product kon alleen een opwaardeer kaart voor PCS leveren en vroeg ook meteen om al mijn inlog gegevens en code. Hoopte mij op te lichten.

Uw ervaring

SLECHT!! Waardeloos systeem. Aan alleen opwaardeertegoed heb je niks. Je MOET er ook nog een fysieke of digitale kaart bij aanschaffen. Vervolgens is er 7 euro afgeschreven van mijn tegoed als... SLECHT!! Waardeloos systeem. Aan alleen opwaardeertegoed heb je niks. Je MOET er ook nog een fysieke of digitale kaart bij aanschaffen. Vervolgens is er 7 euro afgeschreven van mijn tegoed als opwaardeerkosten.
Blijken maandelijkse kosten (1,50) afgeschreven te worden! En bij een betaling die niet mogelijk is volgens het systeem wordt er ook elke keer 20 cent afgeschreven. Ook moet je ongelofelijk veel persoonlijke gegevens opgegeven en met van alles en nog wat akkoord gaan en alles in de Franse taal omschreven op de website.
Voel me OPGELICHT! Van de 100 euro tegoed is er inmiddels nog 91 euro over, rest heeft PCS zelf ingepikt.
Met die 91 euro kan ik blijkbaar nergens betalen! Waardeloos!

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste Karin, je geeft een slechte review af voor het verkeerde bedrijf. Je bent niet in contact met Feddex en ook niet met PCS. Wij adviseren je met hen contact op te nemen. Vriendelijke groet, Anne

Skyliften BV

Dacht dat het gemakkelijk leek.

Uw ervaring

Krijg mijn opwardeer code nooit op tijd op gestuurd. Ik moet altijd met de medewerkers ruziën voor mijn opwardeer code. Als, ik iemand aan de lijn kan krijgen.

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag in ons systeem. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en daarbij laten weten wat je ordernummer is? Wellicht vind je onze e-mails in je spambox. Alvast bedankt!