Sintija K

Because of cheaper service , good and fast delivery. No problems

Uw ervaring

I recomend this company to people.

Dear Customer,

Thank you so much for your amazing review and have a nice day!

Best regards,
Zet

Abeleven

De reden is dat ik via Lebara bij jullie terecht kwam.

Uw ervaring

De ervaring heeft 50% van de verwachting opgeleverd. Ik heb namelijk 10€ = 20€ besteld. Als dat gecorrigeerd is kan ik een echt eindoordeel geven

Beste klant,
We hebben je een email gestuurd, maar we hebben nog geen reactie van je mogen ontvangen op onze e-mail. Met het aangegeven e-mailadres vinden we echter geen bestelling in ons systeem en ook geen supportaanvraag. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en ons daarbij ook je ordernummer of het gebruikte e-mailadres laten weten? Wellicht vind je deze e-mail in je spambox. Alvast bedankt!

Hasan

Ik koop internet, de code komt niet, dus ik doe het werk, ben je een oplichter, mijn broer, ik heb vorige maand 50 € gekocht, ze nemen nog steeds hetzelfde geld, de code komt niet geeft geen geld... Ik koop internet, de code komt niet, dus ik doe het werk, ben je een oplichter, mijn broer, ik heb vorige maand 50 € gekocht, ze nemen nog steeds hetzelfde geld, de code komt niet geeft geen geld terug

ben jij terrorist zoon?

Beste klant,
Met het aangegeven emailadres vinden we geen supportaanvraag, maar wel een bestelling in ons systeem. We hadden de codes verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de codes!

Johnny

Beltegoed op ---- 10 euro extra free beltegoed --- belangrijke telefoontjes gratis --- hahahahahaa :) hahahahahaaa

Uw ervaring

zoals altijd super-snel ... hahahahaa ... geen probleem hahahahahaa :)

Beste klant,
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je aankopen!

Geen bedrijf

Omdat de winkels dicht zijn

Uw ervaring

Heel betrouwbaar hoor oplichters. Voor niets gekocht

Beste klant,
We hebben je verder geholpen per e-mail.
Fijne dag!

Farbod

Goede klant service en makelijk

Goed ervaring. Jullie zijn toppers ik geef 5 ster

Beste klant,
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service!
Veel plezier met je aankopen en fijne feestdagen!

Hashmat

Ik wou mijn mobiel opwaarderen

Slecht

Beste klant,
We hadden u nogmaals de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres.
Veel plezier met de code en wij wensen u hele fijne feestdagen!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Veel plezier met de code en wij wensen u hele fijne feestdagen!

Shaquir

Snel en handig

Uw ervaring

Deze keer was het niet snel en handig zoals altijd. Ik moest super lang wachten en heb nu nog steeds niks ontvangen. Heel vervelend ook dat je niet bij de klantenserivce gewoon een medewerker aan de... Deze keer was het niet snel en handig zoals altijd. Ik moest super lang wachten en heb nu nog steeds niks ontvangen. Heel vervelend ook dat je niet bij de klantenserivce gewoon een medewerker aan de lijn krijgt maar moet wachten tot jij zelf gebeld wordt.

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we naar aanleiding van jouw supportaanvraag nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de code en fijne dag!

Angelika

Ja

Goede ervaring

Beste klant,
Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Veel plezier met je aankopen en fijne dag!

P.H.G. Korff de Gidts

(Bewerkt)

Aanvullen beltegoed

Uw ervaring

Na talloze pogingen is het mij tenslotte gelukt om mijn saldo op te waarderen.

Beste klant,
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service.
Veel plezier met je aankopen!