Teclaire

Klotebedrijf

Geen codes, bullshit klantenservice

Soort van je krijgt geld terug van de bank. En dan krijg je we hebben het gestuurd.

Waarom zou ik liegen?

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag of bestelling in ons systeem. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en daarbij laten weten wat je ordernummer of gebruikte e-mailadres is? Wellicht vind je onze e-mails in je spambox. Alvast bedankt!

Hi

Kut

Oplichting 150e aan pay safe wel van me rekening maar niks

Beste klant,
We hebben nog geen reactie van je mogen ontvangen op onze e-mail.
Beste klant,
We hebben nog geen reactie van je mogen ontvangen op onze e-mail.
Graag zouden wij het probleem samen met je oplossen. Met het aangegeven e-mailadres vinden we echter geen bestelling in ons systeem en ook geen supportaanvraag. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en ons daarbij ook je ordernummer of het gebruikte e-mailadres laten weten? Wellicht vind je deze e-mail in je spambox. Alvast bedankt!

(Bewerkt)

Belachelijk

Niets ontvangen! Weer erachteraan mailen. Onzinnig gedoe

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de code!

Cataley

Weet niet waar ik anders een bundel lyca kan halen

Uw ervaring

Slecht, ontvang de code nooit. Moet er zelf achterna mailen

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, bij opgave van je bestelling heb je een typefout gemaakt in je emailadres. Daardoor ontvang je de code niet binnen een paar seconden. Als je je bij ons registriert, kan je dit niet meer... Beste klant, bij opgave van je bestelling heb je een typefout gemaakt in je emailadres. Daardoor ontvang je de code niet binnen een paar seconden. Als je je bij ons registriert, kan je dit niet meer gebeuren. Vriendelijke groet, Anne

Rene

(Bewerkt)

Wat moet ik hiermee?

Uw ervaring

Ik ben geen klant, ik heb niets besteld, mijn email adres wordt onjuist gebruikt door dit bedrijf.
Verschillende mailtjes over en weer, ene Anne begrijpt er niets van, is overduidelijk te dom om voor klantenservice te werken (nogmaals, ik ben geen klant maar krijg wel mailtjes alsof ik iets besteld heb).

Order informatie

Ordernummer: 187244554
Transactie ID: 81958583-f7ed-412a-a4ef-41abed28f2dc
Serienummer: 4074260852
Vervaldatum: 27-12-2023
Besteldatum & Tijdstip:
2021-10-02 14:42:19

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste Rene, wij gebruiken jouw emailadres niet onjuist. Jouw emailadres werd opgegeven bij een bestelling die ook door jou betaald is. Misschien heeft iemand binnen jouw familie een bestelling... Beste Rene, wij gebruiken jouw emailadres niet onjuist. Jouw emailadres werd opgegeven bij een bestelling die ook door jou betaald is. Misschien heeft iemand binnen jouw familie een bestelling opgegeven? Met vriendelijke groet, Andrea

Ad

Gaat snel en geen probleem

Zeer goed

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service.
Veel plezier met je aankopen en fijne dag!

particulier

Zonder werkt tel. niet.

Heel goed.

Beste klant,
Leuk om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
Een fijne dag en veel plezier met je aankopen!

Haven

Per ongeluk

Mijn vraag correct beantwoord

Beste klant,
Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
Veel plezier met je aankopen en fijne dag!

Israa

QR code gekregen maar hij doet het niet, normaal kreeg ik een nummer die ik moest invullen en die deed het gewoon.

Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk ontvang je onze mails wel in goede orde.
Veel plezier met de code!

Rmrhoeijmakers

Game tegoed

Uw ervaring

Ik wilde snel even wat game tegoed kopen voor m,n broertje. Jammer genoeg laat dit op zich wachten.. Hoop dat ik het krijg.

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag per e-mail beantwoord.
Fijne dag!