Mars

Ik moet naar mijn werk bellen.maar ik heb net van 10€gekocht nog niet ontvangen ik heb echt nodig alstublift snel sturen

Uw ervaring

Toen kreeg ik meeten maar nu is laagzaam gewoorden

Beste klant,
wij hebben de opwaardeercode opnieuw aan je verzonden. Controleer ajb ook je spammails.

Che

For internet and call

Uw ervaring

Hi. I just ordered a lyca super bundel 30. I am not sure if i put my email correct. Can you help me to get me the code. Because they already get money on my bank. Hope you can help me. Thank you

Dear customer,
our support team sent you the code again per email. Please check your junk folder.
Kind regards,

J. Francke

De reden dat ik beltegoed kocht bij "Opwaarderen.nl" is omdat ik dat tegen kwam op internet.

Uw ervaring

Jammer dat je moet kiezen tussen provider, ik wilde beltegoed op de telefoon van mijn vrouw zetten, maar wist niet welke provider ze had en koos natuurlijk de verkeerde. Ben je dan je geld kwijt? Ik... Jammer dat je moet kiezen tussen provider, ik wilde beltegoed op de telefoon van mijn vrouw zetten, maar wist niet welke provider ze had en koos natuurlijk de verkeerde. Ben je dan je geld kwijt? Ik heb een terugbetaalverzoek gedaan. Ik hoop dat ik het bedrag terug mag ontvangen.

Beste klant,
dat ligt eraan of je een code hebt besteld of een directe opwaardering. Bij een directe opwaardering kan er vaak geld teruggeboekt worden of het nummer veranderd worden. Bij een code gaat dat helaas niet. Maar je kan de code wel doorverkopen/doorgeven aan iemand die wel gebruik maakt van de desbetreffende provider.

Wouzy

Had een kaart nodig voor Nintendo tegoed en kwam hier terecht

Uw ervaring

Slecht!! Ik bestel 15 euro nintendo kaart niks in me mail niks in spam box stuur je bericht naar klanten service en word er niet gereageerd beetje jammer 15 euro kwijt en een teleurgesteld kind dat... Slecht!! Ik bestel 15 euro nintendo kaart niks in me mail niks in spam box stuur je bericht naar klanten service en word er niet gereageerd beetje jammer 15 euro kwijt en een teleurgesteld kind dat het voor zijn verjaardag geld had gekocht echt schandalig! Hopelijk gaan ze nu wel reageren !!

Beste klant,
kan je ons een email sturen? We vermoeden namelijk dat je bij je bestelling het foute adres hebt aangegeven. Wij hebben de code nu drie keer aan je verzonden.
Met vriendelijke...

Niels

Oplichting!

Oplichting!

Beste klant,
jammer dat je niet tevreden bent. Zou je het contactformulier op onze website in kunnen vullen en precies kunnen aangeven waarom je niet tevreden bent? Dan helpen we graag verder.
Lisa

E36

Nintendo eshop

Uw ervaring

Betalen maar niets ontvangen te triest voor worden kinderen oplichtten van hun spaargeld

Beste klant,
inmiddels is gebleken dat je een fout had gemaakt bij ingave van je emailadres: nnn ipv nn. De code werd opnieuw verzonden, dit keer naar het juiste adres.
Met vriendelijke...

Ouaali

Nood

Uw ervaring

Slecht tot op heden niks gekregen

Beste klant,
wij vinden geen recente bestelling van je en ook onze email van 29 september wordt niet beantwoord. Kan je ons per email contacteren zodat we je verder kunnen helpen?
Met...

Avy

Ik heb de grootste bundel gekocht, maar heb geen code of email ontvangen, maar ik heb wel het bedrag betaald. Wat nu?

Uw ervaring

Graag probleem oplossen, mijn geld terug sturen svp

Beste Avy,
Gelijk nadat we je bericht hebben ontvangen, hebben we je de code opnieuw gestuurd. Veel plezier ermee!

Biek

Gemak en geen transactiekosten

Uw ervaring

Ik had eerst geen account. Verkeerd emailadres ingevuld, waardoor ik de code niet heb ontvangen. Dit is prima opgelost. Ben zeer blij met de app!

Reactie Opwaarderen.nl:

Bedankt voor je positieve reactie! Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Particulier

Is makkelijk

Alles netjes afgehandeld.

Reactie Opwaarderen.nl:

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!