José

Opwaardering nodig

Uw ervaring

besteld en betaald maar niets ontvangen.

Beste klant,
kun je je spam controleren? Vaak beland de code daar. Zojuist hebben we de code opnieuw aan je verzonden.

Rosalinde Noordover

Oplichter gebruikt dit bedrijf

Beste klant,
wat vervelend dat je bent opgelicht en dat de oplichter bij ons heeft ingekocht. Wij hebben je een email gestuurd met meer informatie.

Boos

Advertentie

Uw ervaring

Ze zijn oplichters ik heb €25 betaald voor Nintendo credit heb niks ontvangen en heb hun klantenservice geprobeerd ze reageren helemaal niet maakt niet uit of je een e-mail stuurt of belt in mijn... Ze zijn oplichters ik heb €25 betaald voor Nintendo credit heb niks ontvangen en heb hun klantenservice geprobeerd ze reageren helemaal niet maakt niet uit of je een e-mail stuurt of belt in mijn bestelling info staat wel dat ut is betaald en verzonden maar niks is verzonden ze zijn oplichters door je eigen bestwil zoek een andere app of website

Beste klant,
wij hebben de code inmiddels twee keer aan je verzonden. Kun je je spamordner eens controleren? Heb je wel het juiste emailadres aangegeven?

Base

Vergissing i.p.v. officiële site

Beste klant,
jammer dat je niet bij ons besteld hebt. We hopen dat je dat in de toekomst alsnog gaat uitproberen.

Opwaarderen.nl

Worst Company

Uw ervaring

Al 5 dagen code aan het wachten terwijl ik heb betaald, na 5 dagen een gebruikte code gekregen! OPLICHTERS

Beste klant,
de code werd binnen enkele seconden na ontvangst van je betaling per email aan je verzonden. Daarna heeft ons support team de code nogmaals aan je verzonden. Wij hebben de code gecontroleerd: er werd een correcte code geleverd. Neem contact op met je provider als je problemen hebt de code te activeren. Zij kunnen de code ook handmatig boeken.

heb ik niet

Snel beltegoed hebben

Uw ervaring

Nou ik kreeg 10 euro betalen en 20 euro beltegoed krijgen.
Nou jammer ik krijg niks .20 euro betalen en 20 euro beltegoed.

Beste klant,
hierbij gaat het om een actie van de provider zelf. Wij adviseren je daarom de klantenservice van je provider te contacteren.

Part.

Je hoeftje huis niet uit. Gemak dient De mens

Uw ervaring

Er is e.e a fout gegaan, vermoedelijk van mijn kant. Maar jullie hebben dit keurig opgelost. Hartelijk dank.

Beste klant,
Leuk dat je ons destijds een positieve reactie hebt gegeven. We hopen dat je veel plezier hebt gehad van jouw aankoop. Zien we je snel weer?
Fijne dag!
Groet, Nicolette

Bozobo

Ik heb betaald goede gegevens door gestuurd maar niks binnen gekregen

Ontevreden

Ana María Cárdenas Delgado

Grote fout

Uw ervaring

Ik Heb niet de opwaardeercode niet van e-mail gekregen

A.Benaissa

Ik heb vanochtend beltegoed besteld nu is het bijna 7 uur later en ik heb helemaal niets ontvangen. Slecht service.

Uw ervaring

Het ging altijd goed tot vandaag.