Pino

Snelheid dacht ik

Uw ervaring

Duurt veel te lang... Niks in spambox en niks geen code in mijn inbox.

Snelheid

Uw ervaring

Door een fout in het bestel- en betalingsproces werd de opwaardeercode niet terstond verzonden. Na een mail werd het probleem alsnog handmatig opgelost na 16 uur.

Beste klant,
Leuk dat je ons destijds een positieve reactie hebt gegeven. We hopen dat je veel plezier hebt gehad van jouw product. Zien we je binnenkort weer?
Fijne dag vandaag!
Groet,...
Fijne dag vandaag!
Groet, Nicolette

Onzin

Nodig

Uw ervaring

Zeer slecht!! Ik heb me internet nog steeds niet ontvangen

Beste klant,
de code werd enkele seconden na ontvangst van de betaling per email aan je verzonden. Controleer ajb je spamordner en voeg ons adres toe aan je contactlijst. Zekerheidshalve heeft ons supportteam de code gisteren nogmaals aan je verzonden.
Anne

Johan van de Meere

Al heel vaak gedaan, altijd goed verlopen

betrouwbaar en snel

Wieslawa Gardecka

Wieslawa

Wieslawa

Martha

Handigs

Uw ervaring

Slecht. Er staat dat je 20 euro krijgt maar je krijgt maar 10 euro!

Theelen

Zie dat het beltegoed niet is bijgeschreven op mijn tegoed. Zal dus ook nooit meer gebruik maken van opwaarderen. nl

Zeer slecht.

Beste klant,
Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg jammer om te horen dat onze dienstverlening niet zo was als dat u dat van ons gewend bent.
Ik heb even met u meegekeken en kon helaas...
Beste klant,
Ik heb even met u meegekeken en kon helaas geen bestelgegevens vinden met het e-mailadres wat u heeft medegedeeld.
Zou u misschien ons het e-mailadres kunnen mededelen, of een ordernummer (17xxxxx) waarmee u de bestelling heeft geplaatst? Ons team helpt u graag verder.
Warme groet,
Maksim van Opwaarderen.nl

Omdat ik geen zin had om naar de winkel te gaan

Uw ervaring

Ik heb bestelt maar tot nu toe niets

Beste klant,
Wij vinden het spijtig te moeten horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening.
Wij hebben met u contact gehad en wij hebben u de opwaardeercode toegestuurd.
Ik...
Beste klant,
Wij hebben met u contact gehad en wij hebben u de opwaardeercode toegestuurd.
Ik hoop hiermee dat we u verder hebben kunnen helpen en dat u bereid bent de review aan te passen, gezien u met ons contact heeft gehad.
Wij horen graag van u wat wij in de toekomst kunnen doen, zodat u nog beter geholpen kan worden.
Warme groet, Maksim van Opwaarderen.nl

Joost

Makkelijk maar

Uw ervaring

Makkelijk maar als het fout gaat kan het wat duren voor je antwoordt krijgt.... Zoals in my geval.... Toch goed gekomen 20 euro xbox tegoed nu wel aangekomen

Jou moeder

Dat jullie oplichters zijn

Uw ervaring

Dat jullie oplichters zijnDat je kanker hebt en dat je sterft aan kanker met je tering fucking idioot kanker homo's