Floris Jansen

Spellen

Uw ervaring

Eerst maar 1 van de 2 codes ontvangen, nog geen 12 uur later is alles opgelost!

Runa

Ik kocht nintendo opwaardering

Goed kreeg direct antwoord

Niet naar de winkel vanwege corona.

Uw ervaring

Slecht, geld overgemaakt maar niks ontvangen na 2 dagen nog niks ontvangen. In het verleden goeie ervaringen, nu voel ik me beroofd.

RWin

Nintendo eShop kaarten zonder extra kosten.

Uw ervaring

Sinds 2 jaar koop ik hier af en toe een Nintendo eshop kaart. Tot op de dag van vandaag totaal geen problemen ervaren. Top!

van zwol

Leek solide

slecht nee zeer slecht

Beste heer Van Zwol,
Beste heer Van Zwol,
omdat we u graag willen helpen vragen we u om een mailtje te sturen naar de klantenservice met uw ordernummer. Hiermee kunnen we de transactie volgen en het probleem met u oplossen.

Branes

Omdat het de eerste optie was

Uw ervaring

Hele slechte ervaring tot 2 keer toe niet mijn beltegoed ontvangen klantenservice reageert ook niet.

Beste Branes,
Beste Branes,
we kunnen helaas geen bestelling vinden met je mailadres. Ook zien we ook geen eerdere mailtjes van jou naar onze klantenservice. We streven ernaar om je je codes alsnog te sturen en willen je vragen om ons alsnog via de site een mailtje te sturen met je ordernummer. Hierdoor kunnen we je alsnog helpen.

Mike

2x neosurf 50 eur gekocht, niet geleverd

Uw ervaring

Heb 2x een neosurf van 50 euro gekocht maar deze zijn niet uitgeleverd. Normaal een goede site maar nu al sinds gisterenmiddag totaal onbereikbaar via telefoon, email of facebook. Ongelofelijk gewoon.

Beste Mike,
We hebben je orders gevonden, we hebben dan ook je codes opnieuw gestuurd naar je mailadres.
Met vriendelijke Groet,

Geert

Paysafecard

Verschrikkelijk

Beste Geert,
Beste Geert,
Helaas kunnen we met uw mailadres geen bestelling vinden, we willen je graag helpen en vragen je dan ook om je ordernummer via de mail naar ons door te sturen. Dan kunnen we je verder helpen.

Anab

Voor internet

Uw ervaring

Ik heb betaald maar geen code ontvangen via email ik wil mij geld terug

Jenny

Geen beltegoed maar Nintendo spellen tegoed

Uw ervaring

Door mijn eigen fout was de code naar een verkeerd email adres gestuurd. De eerstvolgende werkdag is dit zeer snel voor mij opgelost.