(Bewerkt)

Code laad niet, geen mail, 15 euro weg. Contact via de mail gehad, nu wordt er beweerd dat er een storing was. Kan gebeuren. Aangegeven alsnog mijn code te willen ontvangen en niks gehoord. Toen... Code laad niet, geen mail, 15 euro weg. Contact via de mail gehad, nu wordt er beweerd dat er een storing was. Kan gebeuren. Aangegeven alsnog mijn code te willen ontvangen en niks gehoord. Toen maar gezegd dat ik mijn geld terug wil. Na een paar dagen opeens een reactie dat laatste niet meer kan omdat ik mijn code inmiddels ontvangen heb. Nou ik weet niet waar, maar ik heb m niet! Nog steeds 15 euro kwijt en geen code! Slecht hoor!!!

Code laad niet, geen mail, 15 euro weg

Beltegoed nodig

Uw ervaring

Bij problemen niet telefonisch te bereiken,dit is soms echt nodig.
Oplossingen via mail werken dan ook niet

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,
in verband met het coronavirus hebben wij het een stuk drukker dan normaal en kunnen wij telefonisch misschien niet bereikbaar zijn. Wij doen onze uiterste best om u via de mail te woord te staan. Mijn collega heeft u ook nog een extra mailtje gestuurd met wat advies voor uw situatie.
Jurriaan van de Dodowaardt

Jack

Gemakkelijk dacht ik

Uw ervaring

Ik heb een cadeaubon twv 15 Euro van Netflix besteld en betaald via Ideal en de 15 Euro zijn ook bij mij afgeschreven maar helaas geen cadeaubon ontvangen via de e-mail.
Vandaag bericht gehad...
Vandaag bericht gehad dat de Netflix cadeaubonnen uitverkocht zijn en dat het geld over een paar dagen wordt teruggestort. Echt slechte service om de Netflix cadeaubonnen op de site nog te verkopen terwijl ze uitverkocht zijn en dan moet ik ook nog eens een paar dagen op mijn geld wachten.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,
Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent met onze service. Als in dit geval de Netflix kaarten niet meer op voorraad zijn, hoort het product inderdaad automatisch uitgezet te worden. Echter doordat veel mensen nu thuis zitten raakt de Netflix kaarten voorraad sneller op en is het dus niet op tijd uitgezet. Wij vragen dus om wat begrip in deze situatie en de manier waarop we dit opgelost hebben,
Jurriaan van de Dodowaardt

Om beltegoed aan te vullen.

Uw ervaring

Opwaardeercode niet aan gekomen,goed geholpen door
klantenservice ! Nu zeer tevreden. Dank je wel.

Milou Linssen

Nintendo shop

Uw ervaring

Geachte, gisteren tegen 19.00/20.00 een code gekocht voor de nintendo switch bij jullie voor €15,-. Helaas heb ik de code nog niet ontvangen op mijn mail adres ook niet in de spam mail. Zouden... Geachte, gisteren tegen 19.00/20.00 een code gekocht voor de nintendo switch bij jullie voor €15,-. Helaas heb ik de code nog niet ontvangen op mijn mail adres ook niet in de spam mail. Zouden jullie me hierbij kunnen helpen?

Mvg,

Milou Linssen

Ik dacht makkelijk

Slecht
Slecht
Heb vrijdag een opwaardering gekocht voor I tunes kreeg geen mail, en nu maandag nog niks ontvangen. En wel betaald. Als je belt moet je van alles opgeven en er wordt gezegd dat je een sms ter bevestiging krijgt nou die krijg je dus ook niet. heb al 3 keer gebeld maar er wordt niks aan gedaan. Overweeg stappen te gaan ondernemen. Zijn totaal niet klantvriendelijk omdat alles per computer gaat.

Rick

Dat ik dan gelijk een spel kan kopen anders moet je naar de winkel om een kaart te kopen

Uw ervaring

Deze website heeft altijd goed z’n best gedaan maar ik heb de laatste tijd een online kaart gekocht van 50 euro maar die heb ik nog steeds niet binnen dus ik vraag me af hoe ik die nog steeds naar... Deze website heeft altijd goed z’n best gedaan maar ik heb de laatste tijd een online kaart gekocht van 50 euro maar die heb ik nog steeds niet binnen dus ik vraag me af hoe ik die nog steeds naar m’n email kan krijgen weet iemand van julie dit laat het me aub weten dankjewel

Makkelijk online

Uw ervaring

Ging iets fout met leveren van de opwaardeercode, maar na contact netjes en snel in orde gemaakt.

Ad

Heel makkelijk en snel

Uw ervaring

Al vaker gebruikt gemaakt van deze diensten waarvan een keer code niet ontvangen, maar na een mail binnen 5 minuten code alsnog binnen gekregen!

KiraMika

Gemak

Uw ervaring

Hoewel ik lang heb gewacht, heb ik toch de code gekregen.