Kruithof

(Bewerkt)

Ik dacht het is betrouwbaar, maar helaas, voor de tweede keer in twee maanden tijd weer teleurgesteld.
Weer € 30,00 kwijt, voor niets.

Uw ervaring

Ik denk erover na om aangifte te doen. Voor de tweekeer in minder dan twee maanden gaat het mis. Ik ben enorm teleurgesteld en ik vraag mij af welke personen er achter zitten. Op deze manier kan je... Ik denk erover na om aangifte te doen. Voor de tweekeer in minder dan twee maanden gaat het mis. Ik ben enorm teleurgesteld en ik vraag mij af welke personen er achter zitten. Op deze manier kan je erg rijk worden met het verkopen van niets. Niet, nee eerst geld terug en dan nooit meer doen.

Beste klant,
helaas was het bestelde product niet op voorraad. Het bedrag van de bestelling is inmiddels teruggeboekt op je bankrekening.

R Lap

Omdat het op is

Beste klant,
ons support team heeft de codes van de laatste vijf bestellingen opnieuw verzonden. We hopen, dat we je daarmee verder konden helpen.
Met vriendelijke...

Peter

Omdat het snel en simpel gaat

Uw ervaring

Afgelopen woensdag nieuwe code aangevraagd kwam niet op mijn mailbox binnen, oorzaak onbekend, alles wel goed doorgeven. Even een berichtje naar opwaarderen.nl en het was zo geregeld. Helemaal top.

Gerard

Makkelijk en snel

makkelijk en snel

Koning nathan XD

Lui om naar de winkel te gaan😅

Super slecht
Super slecht
Ik ben er achter gekomen wat er mis is gegaan bij mijn vorige aankoop, ik heb mijn email adress verkeerd geschreven mr ik mocht toch verder gaan en toen heb ik mijn tegoed code gestuurd naar een email die niet bestaat. Nu krijg ik mijn code nooit meer terug😭😕😞😓😯😖

Maxim

Te lui om naar de winkel te gaan 😂

Slecht
Ik heb een nintendo eshop card gekocht (15 euro) en ik wacht al anderhalf uur voor mijn code
En het staat nergens in mijn Email ook niet bij spam of ongewenste email.

Wesley

Dan hoef ik de deur niet uit

Uw ervaring

Ik heb gisteren 2 paysafekaarten gekocht 1 van 25 en 1 van 10 maar heb de codes niet ontvangen

Beste klant,
alle betaalde bestellingen die we met jouw adres vinden zijn geleverd. Zou je ons het ordernummer van de niet geleverde bestelling kunnen sturen? Aan de hand van het ordernummer kunnen we controleren of er iets is misgegaan.

Mo

Geen te goed

Oplichters waar is me beltegoed nu is er 10 van me rekening afgehaald

Beste klant,
helaas reageer je niet op de email die wij je stuurden. Zou je dat alsnog kunnen doen? Ons support team helpt je graag verder, maar zonder reactie lukt dat niet.
Met...

Fitsum

Ik heb net om 19:55 lyca beltegoed van tien euro gekocht maar die code lukt niet.dus kunnen jullie mee helpen?

Uw ervaring

Ik ben nieuwe klant met die wibe.

Beste klant,
Je hebt dit keer geen normaal beltegoed hebt gekocht, maar een bundel. Met deze code verhoog je dus niet je tegoed, maar kun je 30 dagen lang gebruik maken van de voordelen die deze bundel biedt: onbeperkt bellen en sms, 7GB internet.
Mocht je problemen ondervinden bij het activeren, dan kan de Lycamobile klantenservice de code handmatig voor je boeken.

nvt

NVT

oplichters
2/26 GEEN CODE GEEN CODE

Beste klant,
de code is enkele seconden na ontvangst van je betaling verzonden en op 26 februari heeft ons support team de code ook nog eens naar je verzonden.
Zou je kunnen controleren of...
Beste klant,
Zou je kunnen controleren of onze mails in je spamordner terechtkomen?