Rick

I tune kaart

Beste klant,
per separate email hebben we je de code nogmaals doen toekomen.
Controleer ajb ook je spamordner.

Stees

Paysafe

Uw ervaring

Altijd goed gegaan nu 2 x 25 euro paysafe besteld niet ontvangen ook niet in spam ????

Beste Stacy,
Beste Stacy,
Het klopt natuurlijk niet dat u nog niks binnen heeft, kunt u ons een mailtje sturen naar support@opwaarderen.nl Wij kunnen dan alsnog zorgen dat uw opwaardeercode bij u terecht komt.
Met vriendelijke Groet
Jurriaan van de Dodowaardt

Ikram

Had het nodig

Uw ervaring

Slecht! Ik heb al 2 uur geleden iets besteld en nog steeds helemaal niks binnen en nee ook niet bij spam ben erg teleurgesteld

Beste Ikram,
Beste Ikram,
Met vriendelijke Groet
Jurriaan van de Dodowaardt

Dms

Uw ervaring

Net paysafe gekocht. Geen code ontvangen. Geen gehoor ook niks van opwaarderen.nl. Wel van mijn rekening afgeschreven. Alleen geen code ontvangen in me email.

Milan

Nintendo eShop-tegoed

Uw ervaring

Ik heb een kaart gekocht van 25 euro, als e-mail adres heb ik perongeluk een . ingevuld ipv mijn echte e-mail. Ik heb 2 keer gemaild en 1 keer gebeld maar voor beide geen reactie, slechte... Ik heb een kaart gekocht van 25 euro, als e-mail adres heb ik perongeluk een . ingevuld ipv mijn echte e-mail. Ik heb 2 keer gemaild en 1 keer gebeld maar voor beide geen reactie, slechte klantenservice.

Per ongeluk gedaan

oplichters

Oplichters

oplichters

Beste klant,
je hebt 3 januari bij ons besteld. De code is binnen enkele seconden naar het door jou opgegeven emailadres gestuurd. Het zou kunnen dat de aflevermail in jouw spamordner is beland. Heb je daar gekeken?
Je hebt ook ons support team gecontacteerd. Zij hebben jouw aanvraag op 3 januari om 16.06 uur beantwoord, dus enkele minuten nadat jij ons gecontacteerd hebt. In ons antwoord hebben we de code nogmaals genoemd. Helaas kregen we geen reactie van je op onze email. We zijn dan ook erg verbaasd over deze negatieve feedback. Je feedback bevat slechts één woord. Aan de hand van dit ene woord kunnen we onze service niet verbeteren. Zou je op onze email van 3 januari kunnen reageren of ons een nieuwe email kunnen sturen en daarin uitleggen wat precies het probleem is?

Miriam

(Bewerkt)

Problemen worden netjes opgelost

Uw ervaring

Er ging iets mis en de volgende dag namen ze netjes contact op met ons

Ferit

Ik had een nintendo kaart gekocht maar niet binnen gekregen ook niet in spam

Beste klant,
je hebt ons een email gestuurd met het juiste emailadres (zonder punt). Maar ook dit emailadres blijkt fout te zijn. We krijgen namelijk de melding dat je postvak vol zit. Kun je eens in je spamordner kijken of ons opnieuw contacteren vanaf een ander emailadres?
Met vriendelijke groete,

(Bewerkt)

E-card besteld

Uw ervaring

Ik kreeg mijn code niet nu moet ik moeite gaan doen om mijn e-card terug te krijgen