Elvira

Ik heb een Nintendo opwaardeerkaart gekocht maar niks in mijn e-mail ontvangen !!

Slecht

Beste klant,
zou je eens in je spam ordner kunnen kijken? Enkele seconden na je betaling heb je een mail van ons gehad met de code. Die ging aan het in de bestelling opgegeven emailadres axxxxxxxx@hotmail.com. Op 20 januari hebben we de code nog eens verzonden, dit keer naar het adres exxxxxxxxxxxxx@outlook.com.

Ramin

Internet nodig

uitsteken, goede prijs

Jahrome

Snel

Uw ervaring

Heb net 10€ btg gehaald van lyca ik hoor €20 te krijgen 10= 20 maar als ik naar mijn saldo luister bedraagt mijn btg alleen €10,-

Beste klant,
het betreft hier een actie van Lycamobile zelf. Zij verdubbelen het beltegoed. Als je dit niet ontvangen hebt, neem dan contact op met de Lycamobile klantenservice. Zij kunnen voor je controleren of er iets is misgegaan en het eventueel alsnog bijboeken.

Jesse

Ik wou een cadeau kaart voor de Nintendo switch kopen

Uw ervaring

Echt belachelijk ik heb het bestelt en betaalt en ik krijg niks binnen van een mail ook niet in mijn ongewenste mail een schande

Beste Jesse,
We hebben je de code op 16 januari gemaild.
We hopen dat je de code hebt ontvangen.
Vriendelijke groet,
Barry Groot
opwaarderen.nl

Mukandila

Slecht

Uw ervaring

Net beltegoed bestelt en het is er nog steeds niet wat is dat voor iets bel je en krijg je ook nog geen reactie ik wil me geld terug

Beste klant,
op 2020-01-13 14:32:11, dus enkele seconden na ontvangst van je betaling, hebben we de code per email aan je verzonden. Kun je eens in je spamordner kijken? Ons support team heeft de code daarna nog eens aan je verzonden.

M.Barrett

(Bewerkt)

Opwaarderen KPN gaat niet

Uw ervaring

Voor 10 euro opwaarderen gekocht. Moest 1244 bellen en optie 9# kiezen. Dit bestaat helemaal niet. Dank je wel. Ik zou graag mijn geld terug hebben.

Beste mevrouw,
u heeft ons inmiddels laten weten dat het gelukt is met het activeren van de code. Fijn en bedankt voor het melden.

Azc Grave

Ik heb all-in gekocht.

Uw ervaring

Ik had het nodig maar het lukt niet in mijn appartement en heel soms ook buiten!

Beste klant,
we begrijpen dat je geen mobiele ontvangst hebt. Erg vervelend. Hiervoor kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van je provider.
Met vriendelijke...

Elena

Betalen geen beltgoeg geen interet

Slekt

Beste klant,
inmiddels heb je beide codes ontvangen. Blijkbaar had je een verkeerd emailadres aangegeven. Fijn dat het opgelost is nu.

Haroon

Vorige week ik heb voor €10 beltegoed gekocht maar ik heb nog niet de code via mij e-mail gekregen 😔 iemand heeft enige idee hoe ik de code of mij €10 terug vangen ???

Niet goed

Beste klant,
met het hier aangegeven adres vinden we geen bestelling. Heb je misschien een ander emailadres gebruikt? Kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website en daar het juiste emailadres en het ordernummer vermelden?

Kado

Uw ervaring

Ik had een Itunes kaart besteld, maar kreeg geen mail met de code, paniekmomentje....meteen gebeld, volgende ochtend code alsnog ontvangen en alles heel duidelijk en correct afgehandeld, prima service