Goedkoper

Uw ervaring

Een openstaande probleem, netjes afgehandeld door klantenservice.
Door mevrouw Rosendahl.

Kevin meij

Gemak

Uw ervaring

Spotify code voor 1 maand gekocht, gekregen, werkt niet, gemailed naar alphacom, moest bij spotify zijn, spotify gemailed alle info gestuurd, kreeg antwoord van spotify dat ik aangifte moet doen van OPLICHTING! Alphacom gemailed, gingen aan hun leverancier vragen, dag later antwoord ; kunnen wij niets aan doen, DUS IK KAN VOLGENS HUN KAPOT VALLEN! NIETS KOPEN WANT ALS HET NIET WERKT HEB JE PECH, GELD WEG. Ik heb ze te kennen gegeven dat ik de koop ontbind en heb bank en payconiq/bancontact ingelicht al, zal aangifte moeten doen nog aks er geen restitutie komt. En incassobureau inschakelen.
SPOTIFY GEEFT ZELF AAN DAT IK DOOR DIT BEDRIJF OPGELICHT BEN!

Ro

Omdat ik vaker geen problemen heb met bestellen, leuke aanbiedingen en dat het stappenplan duidelijk staat aangegeven. Maar wederom geen extra MB ontvangen. Is de 2e keer waardoor iets niet goed is... Omdat ik vaker geen problemen heb met bestellen, leuke aanbiedingen en dat het stappenplan duidelijk staat aangegeven. Maar wederom geen extra MB ontvangen. Is de 2e keer waardoor iets niet goed is gegaan.

Normaliter goed!

Tea

Ik heb helemaal
Geen code in me emailn gehad lekker dit weer

Geef de code gewoon

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant,
Wij hebben je op 29. november nogmaals de code toegestuurd. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt.
Eefje Boers

R

geen code ontvangen

Pat

(Bewerkt)

Beste opwaardeer site van Nederland direct me tegoed geleverd .

Uw ervaring

Als je binnen 1 minuut je codes wil moet je hier bestellen .

SH

Paysafecard

Waardeloos

Niet meer kopen via deze website

Uw ervaring

Terwijl er duidelijk staat dat je (+2GB) krijgt als je 10€ data van 1Gb koopt heb ik de 2gb niet ontvangen. Dit is niet eerlijk !!!

Lennard

Paysafecard

Uw ervaring

Didn’t recieve any paysafecard code. Not on email, not in spambox, neither. Till now no reaction from the website.. money gone?!

Stefanie

Paysafe

Uw ervaring

Voor heen altijd goed nu 2x een code en nog helemaal niks binnen van 1 product wacht ik al een week tot dat ik me geld terug heb en van deze 2de moet ik een nieuwe mail contact opnemen. Vanaf nu... Voor heen altijd goed nu 2x een code en nog helemaal niks binnen van 1 product wacht ik al een week tot dat ik me geld terug heb en van deze 2de moet ik een nieuwe mail contact opnemen. Vanaf nu bestel ik hier ook nooit meer helaas