Alice Urka

Als het mis gaat en je een email stuur krijg je gelijk bericht.
Ze zoeken het uit voor je en krijg netjes je bel tegoed.
Zal altijd online bij ze bestellen.
Bedankt hiervoor.

Uw ervaring

Gelijk bericht na de email en krijg wat je wilt.

Nutchari Numor

(Bewerkt)

Ik heb geen code ontvang niet en ik heb all betaald gedaan, maar nog steeds geen code and mail ook niet niet ontvang.

Deninio westerveld

Om niet uit huis te gaan

Uw ervaring

Ik heb mijn geld overgemaakt en het venster waar mijn code moest verschijnen bleef laden en als mijn code niet kwam moest ik verversen, na 10 keer gedaan te hebben nog steeds niks en ook niet in... Ik heb mijn geld overgemaakt en het venster waar mijn code moest verschijnen bleef laden en als mijn code niet kwam moest ik verversen, na 10 keer gedaan te hebben nog steeds niks en ook niet in mail. Na die pogingen een lager bedrag gekocht en die kwam wel in me mail en op het scherm tevoorschijn.

Ida

Ik kreeg geen 3gb extra na het kopen van 5gb.

BartMolk

Code nog steeds niet ontvangen 2e website, denken dat ze grappig zijn maar ze gaan 't meemaken..

Viera

Ik had een beltegoed nodig en ik wil wat nieuw proberen

Uw ervaring

Ik heb eerste keer dit www gebruik . Heeft mij niet 20 maar 40 eur gekost beltegoed voor 20!!!
Ik heb heel bos omdat 40 eur is weg en geen beltegoed die had ik zo nodig gehad!!!😡😡😡

Edwin

Is snell en gemakelijk

Uw ervaring

Ik heb gister besteld en ook niet mij code binnen zit nog op.te wachte en een klote klantenservice ook w8 al een dag op me code

(Bewerkt)

Online opwaarderen

Uw ervaring

Ik heb een opwaardercode gekocht, maar naar 1 dag nog steeds geen code ontvangen. Ik heb pas nadat ik een klacht heb ingediend mijn code ontvangen en dit terwijl er staat binnen 29 secondes... Ik heb een opwaardercode gekocht, maar naar 1 dag nog steeds geen code ontvangen. Ik heb pas nadat ik een klacht heb ingediend mijn code ontvangen en dit terwijl er staat binnen 29 secondes opwaarderen.

Is niet goed gegaan, nog steeds niet op kunnen waarderen. Graag hulp hierbij, simkaart nog niet geactiveerd. Niet gelukt.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste,
Zoals reeds met u besproken kunnen wij je helaas niet verder helpen.
De provider moet deze activeren. Helaas kunnen wij dit niet doen.
Wij verkopen alleen tegoed.
Zodra je...
Beste,
Zoals reeds met u besproken kunnen wij je helaas niet verder helpen.
De provider moet deze activeren. Helaas kunnen wij dit niet doen.
Wij verkopen alleen tegoed.
Zodra je Sim-Kaart geactiveerd is, kan je bij ons beltegoed bestellen.
Ik wens je nog een fijne dag verder.
Eefje Boers