Ik vind het gemakkelijk
Uw ervaring
Reactie Opwaarderen.nl:
Fijn dat je tevreden bent met onze service!
Fijn dat je tevreden bent met onze service!
Ok
Bedankt voor je feedback!
Slecht ik bestel 1 jaar plus en krijg n tegoed kaard van 60 €
Beste klant, Ons support team heeft contact met je opgenomen en een oplossing aangeboden. We hopen naar alle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Anne
super
Beste Joost, Wij hebben je een email gestuurd met een aantal tips. Hopelijk kom je daar verder mee. Met vriendelijke groet, Anne
Slecht want ik heb een code voor een vriend gekocht maar die werkte niet en ik krijg me geld niet terug
Beste klant, Wij hebben je een mail gestuurd. Daar hebben we nog geen antwoord op gekregen. Met vriendelijke groet, Anne
Slecht opwaarderen code is niet geactiveerd waardoor mijn account 24 uur geblokkeerd is.
Bedankt voor het ongemak
Beste klant, er was inderdaad iets mis met de code. Onze excuses daarvoor. Wij hebben het bedrag teruggestort op je bankrekening. Met vriendelijke groet, Anne
SLECHT
Goedemiddag! Wij hebben je aanvraag vandaag beantwoord, wij hebben alleen nog geen antwoord ontvangen. Wij hopen dat we het probleem snel kunnen oplossen. Groet, Opwaarderen team
Dramatisch
Hi Tristan, wij kunnen geen support aanvraag van jou vinden. Vul ons contact formulier in zodat we je kunnen helpen.
Groet, Opwaarderen team!
tweemaal verkeerde code ontvangen.
Ben nu naar provider gegaan en alles lukt nu wel.
Als pluspunt snelle reactie van de klantenservice
Gevraagd het betaalde geld terug te storten....
Beste klant, Zoals net telefonisch besproken, kan een Lycamobile code niet geactiveerd worden op een telefoonnummer van Lebara. Ik heb u zojuist een email gestuurd met meer informatie. Hopelijk...
Weet ik nog niet dit is de eerste keer
Beste Jeannette, We hopen je in de toekomst nog vaker te kunnen begroeten. Voor Odido verkopen wij directe opwaarderingen en vouchers. Bij een directe opwaardering boeken wij het tegoed direct op...