Claudia Roos

Voor mijn nintendo switch

uitstekend

Beste Claudia,
Bedankt en veel plezier met je nintendo switch!

Omer

Netjes code gekregen maar staat op dat het in gebruik is

Uw ervaring

Het code geeft aan dat het in gebruik is ik ben van Duitsland naar Nederland gegaan daar ook geprobeerd maar lukt niet geeft nog steeds zelfde aan dus het lijkt dat ze gebruikte code naar mij hebben... Het code geeft aan dat het in gebruik is ik ben van Duitsland naar Nederland gegaan daar ook geprobeerd maar lukt niet geeft nog steeds zelfde aan dus het lijkt dat ze gebruikte code naar mij hebben gestuurd

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, Je hebt een nederlandse Lycamobile beltegoedcode besteld. Daarmee kan je alleen een aktief, nederlands, prepaid telefoonnummer van Lycamobile opwaarderen. Het maakt niet uit in welk... Beste klant, Je hebt een nederlandse Lycamobile beltegoedcode besteld. Daarmee kan je alleen een aktief, nederlands, prepaid telefoonnummer van Lycamobile opwaarderen. Het maakt niet uit in welk land je je bevindt. Als je een geldig nederlands nummer bij Lycamobile hebt, dan kan de klantenservice van Lycamobile de code ook voor je boeken. Met vriendelijke groet, Anne

Els

Omdat ik geen betaalpas aan mn switch wil toevoegen

Zeer positief

Beste Els,
Bedankt en veel plezier met je aankopen!

Veraart

Voor mijn moeder in het ziekenhuis

Uw ervaring

Slecht,geen code ontvangen. Reactie op mijn klacht was dat het een leveringsfout was en mijn geld wordt teruggestort.Verlopig nog niks terug gehad. Niet zo best dus als je snel beltegoed nodig hebt.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, Inderdaad erg vervelend wanneer een bestelling niet geleverd wordt. Dit is niet altijd te voorkomen helaas. Het bedrag hebben we diezelfde dag nog teruggestort op je bankrekening. Met... Beste klant, Inderdaad erg vervelend wanneer een bestelling niet geleverd wordt. Dit is niet altijd te voorkomen helaas. Het bedrag hebben we diezelfde dag nog teruggestort op je bankrekening. Met vriendelijke groet, Anne

Jovanovic

Fijn!

Mamout Alioglou

649496C906B0

Reactie Opwaarderen.nl:

Dank je wel voor je review!

Lokhorst

Voor iemand anders

Beste Lokhorst,
Graag willen we weten wat we kunnen verbeteren. Kan je ons een email sturen en aangeven wat er niet helemaal goed ging?

Melanie

Steam card

Uw ervaring

Niet gekregen wil graag mijn geld terug

Dhr. en mevr. van der Vloet

Dat de mobiel en whatsapp anders begon te reageren.

is goed.

Beste klant,
Bedankt en veel plezier met je aankopen!