said

Bellen

good

Beste klant,

Helaas heb je ons maar 2 sterren gegeven. Graag willen we weten wat we kunnen verbeteren. Kan je ons een email sturen en aangeven wat er niet helemaal goed ging?
...

Wim

Duidelijk en helder

Toppie

Beste klant,
Bedankt en veel plezier met je aankopen!

Kokke

Makkelijk

Makkelijk

Beste klant,
Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankopen!

S

Makkelijker, betrouwbaar

Uw ervaring

Ik had in de eerste instantie geen code doorgestuurd gekregen dacht ik. Maar het zat tussen mijn spam berichten. Uit eindelijk hebben ze mij van de klantenservice het ook gestuurd. Bedankt voor uw... Ik had in de eerste instantie geen code doorgestuurd gekregen dacht ik. Maar het zat tussen mijn spam berichten. Uit eindelijk hebben ze mij van de klantenservice het ook gestuurd. Bedankt voor uw snelle oplossing.

Beste klant,
Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.

Heike Ssentamu

Get hands off

Uw ervaring

I loaded my card on the 25th of March for 15€. I have 2 Sim (Lycamobile and Vodafone) in my phone shich I use.
Now I find out the last days that my Lycacard is empty and the same happened to my partner. Wd both bought the card here and no data again evenso we hardly use it on the way cause we use either WIFI of our other line.
So how come 10G is finished within 2 weeks ??? When I don't even finished 10G from Vodafone in 1 Month
We'll not order from here again!!!

Reactie Opwaarderen.nl:

Dear customer, We advise you to contact your provider and request an overview. We have no insight into your usage. Kind regards, Anne

S

Dacht dat het makkelijk was

Uw ervaring

Ik heb online een bestelling gedaan en niets ontvangen en mijn geld is weg. Ik kan ook niet in contact komen met ze.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, Heb je je spamordner gecontroleerd? Vaak beland de code daar. Ik zie dat je vanmorgen contact hebt opgenomen met ons support team. Om 11.49 uur hebben zij jou geantwoord en de code... Beste klant, Heb je je spamordner gecontroleerd? Vaak beland de code daar. Ik zie dat je vanmorgen contact hebt opgenomen met ons support team. Om 11.49 uur hebben zij jou geantwoord en de code nogmaals gestuurd. Met vriendelijke groet, Anne

Lycamobile

Code werkt niet

Slecht

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, Ik vind geen supportaanvraag van je. Kan je het contactformulier op onze website invullen en daarbij je ordernummer aangeven, samen met de foutmelding die je krijgt bij het activeren... Beste klant, Ik vind geen supportaanvraag van je. Kan je het contactformulier op onze website invullen en daarbij je ordernummer aangeven, samen met de foutmelding die je krijgt bij het activeren van de code? Met vriendelijke groet, Anne

JL Laveaux

Vroeger een prepaid telefoon gehad, nu niet meer.

Uw ervaring

Ik heb onlangs het verzoek ingediend om mijn account te verwijderen. Het bedrijf zegt dat mijn account is verwijderd maar ik kan nog altijd inloggen op het account. Opwaarderen.nl neemt de privacy... Ik heb onlangs het verzoek ingediend om mijn account te verwijderen. Het bedrijf zegt dat mijn account is verwijderd maar ik kan nog altijd inloggen op het account. Opwaarderen.nl neemt de privacy en wensen van de klanten blijkbaar niet serieus.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, Vanwege de paasdagen heeft dit iets langer geduurd dan gebruikelijk. Kan je het opnieuw proberen? Mocht je je nog altijd in kunnen loggen, kan je dan een screenshot sturen aan... Beste klant, Vanwege de paasdagen heeft dit iets langer geduurd dan gebruikelijk. Kan je het opnieuw proberen? Mocht je je nog altijd in kunnen loggen, kan je dan een screenshot sturen aan support@opwaarderen.nl? Dan kijken we wat er precies aan de hand is. Met vriendelijke groet, Anne van Opwaarderen.nl

zelf

Om te bellen

slecht

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, Je hebt al contact gehad met onze klantenservice over het extra beltegoed. Hier zitten een aantal voorwaarden aan die de provider bepaalt. Voor meer informatie kun je het beste even... Beste klant, Je hebt al contact gehad met onze klantenservice over het extra beltegoed. Hier zitten een aantal voorwaarden aan die de provider bepaalt. Voor meer informatie kun je het beste even contact opnemen met je provider. Zij hebben inzicht in je activiteiten. Met vriendelijke groet, Anne van Opwaarderen.nl

Hans Buying

Ik had goede ervaringen in het verleden, maar door hoe er nu met mijn klacht wordt omgegaan ga ik nooit meer terug.

Uw ervaring

Op mijn klacht over een Google Play Cadeaukaart voor een kind dat 10 jaar werd, ontving ik een reactie die over beltegoed gaat. Klachten worden blijkbaar niet eens gelezen maar beantwoord door een... Op mijn klacht over een Google Play Cadeaukaart voor een kind dat 10 jaar werd, ontving ik een reactie die over beltegoed gaat. Klachten worden blijkbaar niet eens gelezen maar beantwoord door een algoritme. Zó slecht!

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste klant, onze excuses voor ons eerste antwoord. Dat was inderdaad niet correct. Ik zie dat een van mijn collega´s inmiddels het juiste antwoord heeft verzonden. Kunt u daarop reageren? Met... Beste klant, onze excuses voor ons eerste antwoord. Dat was inderdaad niet correct. Ik zie dat een van mijn collega´s inmiddels het juiste antwoord heeft verzonden. Kunt u daarop reageren? Met vriendelijke groet, Anne