Ik

Goedis

Beste klant,
Helaas heb je ons maar 6 ster gegeven. Graag willen we weten wat we kunnen verbeteren. Kan je ons een email sturen en aangeven wat er niet helemaal goed ging?
Met vriendelijke...

Xx

Beltegoed op

Heel goed

Bedankt!

Paul

Betrouwbaarheid

Beste klant,
Bedankt en veel plezier met je aankopen.

Far

Om te bellen

Bellen

Bedankt!

Mell

Om te bellen

Bellen

Beste klant,
Bedankt en veel plezier met je aankopen.

JTR Wolbers

Nodig

goed

Beste klant,
Bedankt voor je positieve beoordeling!

Versluijs

Nooit meer

Uw ervaring

Waardeloos, betaald met Tikkie maar ze zeggen dat er niks betaald is. Betaalbewijs doorgestuurd maar ze zeggen dan dat het niet echt is afgeboekt maar een soort van gereserveerd. Grootste flauwekul... Waardeloos, betaald met Tikkie maar ze zeggen dat er niks betaald is. Betaalbewijs doorgestuurd maar ze zeggen dan dat het niet echt is afgeboekt maar een soort van gereserveerd. Grootste flauwekul ooit natuurlijk. Net of ik niet weet hoe tikkies werken. Oplichters 1e klas

Beste klant,
We hebben je verder geholpen per e-mail.

Michel Rozema

Zo gewend

prima

Beste klant,
Bedankt en we wensen je een fijne dag toe!

Marcel de Koning

Kosten

Uw ervaring

Mislukte betalingen terugkrijgen gaat soms moeizaam. Soms helemaal geen reactie op berichtjes van de klantenservice. Ik durf betalen met iDeal niet meer aan. Nu een Tikkie geprobeerd en hopen dat... Mislukte betalingen terugkrijgen gaat soms moeizaam. Soms helemaal geen reactie op berichtjes van de klantenservice. Ik durf betalen met iDeal niet meer aan. Nu een Tikkie geprobeerd en hopen dat het goed gaat.

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste Marcel, Twee van je betalingen moeten we uit laten zoeken bij Buckaroo. Zodra we een antwoord hebben, nemen we contact met je op. Wanneer je ons vier emails per dag schrijft, dan vatten we... Beste Marcel, Twee van je betalingen moeten we uit laten zoeken bij Buckaroo. Zodra we een antwoord hebben, nemen we contact met je op. Wanneer je ons vier emails per dag schrijft, dan vatten we deze samen en beantwoorden ze gezamenlijk. Wij hopen hier op je begrip. Met vriendelijke groet, Anne