Eduardo

Staats

Makkelijk te doen

Super

Beste klant,
Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankopen!

Len

Snel, simpel en doeltreffend.

Uw ervaring

Snelle diensten, en toen et laatst iets fout ging door mijn eigen toedoen werd het fantastisch geregeld. Hulde

Beste klant,
Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
Veel plezier met je aankopen!

Ralph

Eerste hit op internet

Andre lier

(Bewerkt)

Hoe hoe anders?

Ging goed meestal

Beste klant,
We hebben nog geen reactie van je mogen ontvangen op onze e-mail. Graag zouden wij het probleem samen met je oplossen. Met het aangegeven e-mailadres vinden we echter geen bestelling in ons systeem en ook geen supportaanvraag. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en ons daarbij ook je ordernummer of het gebruikte e-mailadres laten weten? Wellicht vind je deze e-mail in je spambox. Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet, Zet

Eddy Gruppen

De vorige keer ging het eenvoudig en lekker vlot

Uw ervaring

Nu echter één en al teleurstelling. Twee keer €50 beltegoed aangevraagd. Keurig twee vouchers ontvangen. Echter keer op keer krijg ik de melding dat de code al gebruikt is..... en krijg dus geen... Nu echter één en al teleurstelling. Twee keer €50 beltegoed aangevraagd. Keurig twee vouchers ontvangen. Echter keer op keer krijg ik de melding dat de code al gebruikt is..... en krijg dus geen €100 beltegoed op de mobiel. En contact via een mailtje lsot ook niets op. Onbereikbaar!

Beste klant,
We hebben je verder geholpen per e-mail.

Nesrine

Makkelijk

Uw ervaring

Code niet ontvangen, tevens wordt er niet gereageerd op mijn mails. Voor mijn werk heb ik mijn bundel nodig en ik weet dat het geen zin heeft om nog eens te bestellen. Graag wil ik zo spoedig... Code niet ontvangen, tevens wordt er niet gereageerd op mijn mails. Voor mijn werk heb ik mijn bundel nodig en ik weet dat het geen zin heeft om nog eens te bestellen. Graag wil ik zo spoedig mogelijk een reactie

Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk ontvang je onze mails wel in goede orde.
Veel plezier met de code!

idk

Gewoon

ja

Beste klant,
Bedankt en we wensen je een fijne dag toe!
Groetjes, Team Opwaarderen.nl

Jack

Goeie service

Snelle service

Beste klant,
Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankopen!

Kursat

Beste