peter

? om mijn telefoon op te waarderen

Uw ervaring

niet goed U geeft codes met letters deze kan je niet invullen op de vodafone dus heb ik nog geen bel te goed op mijn telefoon veel te ingewikkeld dus als ik het goed begrijp ben ik mijn 20 euro nu... niet goed U geeft codes met letters deze kan je niet invullen op de vodafone dus heb ik nog geen bel te goed op mijn telefoon veel te ingewikkeld dus als ik het goed begrijp ben ik mijn 20 euro nu kwijt ik doe dit nooit meer bij sorrie

Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk ontvang je onze mails wel in goede orde.
Veel plezier met de code!

Kooy

(Bewerkt)

Lage servicekosten

Uw ervaring

Slecht, konden het bestelde product van 20 euro KPN beltegoed niet leveren. Betaling terug moet ik enkele dagen op wachten. Belachlijk
Betaling een paar dagen later terug ontvangen en dat zou...
Betaling een paar dagen later terug ontvangen en dat zou direct moeten zijn. Regel dat beter Team Opwaarderen.nl !!!!

Beste klant,

Wij lossen het probleem graag samen met jou op, daarom hebben we je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestelling.

Met vriendelijke groet, Team...

Met vriendelijke groet, Team Opwaarderen.nl

Snelle service

Top

Sk

Reactie Opwaarderen.nl:

Bedankt en veel plezier met je code!

Yas

Internet bundel lyca

Makkelijk en 2GB kado wat wil je nog meer

Ik wil bellen

Hoi Nina,
Bedankt en fijne weekend!

Ramon

Gerenomeerd bedrag dacht ik.

Uw ervaring

slechte afhandeling van een probleem. communicatie slecht. vooral niet bestellen bij dit bedrijf

Beste Ramon,
Je hebt je beltegoed bij een andere bedrijf besteld en niet bij ons. Hierdoor adviseren wij je om contact op te nemen met de desbetreffende klantenservice.
Met vriendelijke...
Beste Ramon,
Team Herladen.be

Frans Rusting

Goedkoop

Snel

Beste Frans,
Bedankt voor je feedback!