Na opzeggen via Opzeggen 24 is alles goed geregeld, top bedankt.
JT
Snel, strak geformuleerde opzegbrief. Scheelt een heleboel gedoe
S.Ouarghi
Deze opzegservice is super handig en snel, je hoeft de deur niet uit. Fijn dat dit bestaat vooral al je een drukke agenda hebt.
Bruneaux
Nog geen echte ervaring dit is de eerste keer dat ik er gebruik van maak
Hans
Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden Hebben het bedrag geïnd en verder niks gedaan heb zelf de opzegging moeten doen en geregeld dus dat van een aangetekende brief is klinkklare onzin Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden Hebben het bedrag geïnd en verder niks gedaan heb zelf de opzegging moeten doen en geregeld dus dat van een aangetekende brief is klinkklare onzin Heb vervolgens het bedrijf benaderd om mij het geld terug te sturen maar zoals ik al dacht wordt er geeneens gereageerd op mijn mails waardeloos dus Ze krijgen van mijn een dikke nul
Gr hans
ton kers
Olckers
Ben zeer tevreden
Anet van der Wei
Kort en krachtig
Anne-marie
Goede brief, snel geregeld
Gebruik gemaakt van opzeggen24 voor het beeindigen van een CanalDigitaal abbo. Vervolgens krijg ik de brief per mail toegestuurd met de mogelijkheid om hem voor 11,95 te laten versturen! Dit...Gebruik gemaakt van opzeggen24 voor het beeindigen van een CanalDigitaal abbo. Vervolgens krijg ik de brief per mail toegestuurd met de mogelijkheid om hem voor 11,95 te laten versturen! Dit was toch inclusief????
Kortom misleiding bij het eerste aanbod!
We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar CanalDigitaal voor slechts €11,95 mét bevestiging!