Tijdens mijn training time management heb ik enkele praktische tips & tricks gekregen waardoor ik dagelijks tientallen minuten bespaar in mijn werkzaamheden.
Yvan van der Laan / RBC Special Services
Ervaring is positief. Ik heb echt de indruk dat het mij persoonlijk helpt in mijn dagelijkse functie
Esther van den Heuvel - Kinderdomein Enschede
Mooi bedrijf! Alles ziet er tot in de puntjes uit. Goed voorbereid!
De Brink
Zijn zeer professioneel bezig! Vond het echt een genot om een training van hun te krijgen! Ben gelijk aan de slag gegaan met de tips en tricks die ik heb gekregen!
David
Debbie, top gedaan! Het gaafste is dat ik na slechts 3 uurtjes training anders naar m'n actielijst kijk.
Kim
Super! Meedenken, enthousiast, praktijk gericht en met een gezonde dosis humor. Ik vond de training heel prettig en motiverend. Het heeft mij enorm geholpen in de praktijk en ik kon de tips direct...Super! Meedenken, enthousiast, praktijk gericht en met een gezonde dosis humor. Ik vond de training heel prettig en motiverend. Het heeft mij enorm geholpen in de praktijk en ik kon de tips direct toepassen. Voor iedereen die twijfelt… ik zeg doen! :)