Marianne Geneugelijk

Snelle nette service

de Wringer

Aankoop 11 australie-kinder t-shirts + vlag+ hoeden

Na 2 dagen bleek dat ik nog 1 t-shirt extra nodig had. Er was weinig flexibiliteit om dit nog te combineren met de voorgaande order: pakket stond al klaar en voor het losse t-shirt (brievenbuspost)... Na 2 dagen bleek dat ik nog 1 t-shirt extra nodig had. Er was weinig flexibiliteit om dit nog te combineren met de voorgaande order: pakket stond al klaar en voor het losse t-shirt (brievenbuspost) moest het volle bedrag aan verzendkosten betaald worden. Dit heb ik als minder klantvriendelijk ervaren

Eline-Lara van den Boomen

Eindoordeel matig vanwege slechte kwaliteit producten. Rest wel oke, maar daar bestel ik natuurlijk niet voor. Ik bestel voor het product.

Betere producten. Shirt valt twee maten te klein (draag normaal xs, nu een s besteld en veel te klein). Materiaal is ronduit slecht. Ook de nepbuxus die we hebben besteld om een buis rond te... Betere producten. Shirt valt twee maten te klein (draag normaal xs, nu een s besteld en veel te klein). Materiaal is ronduit slecht. Ook de nepbuxus die we hebben besteld om een buis rond te wikkelen is van zeer slechte kwaliteit.

Willem

Goed. Snelle levering

p j den Brave

Goede ervaring met een snelle levering

Mulder

Langzame levering?

Tieen

Kan niet slechter 2 paar schoenen besteld een paar foute maat ruilen kan niet alleen terugsturen voor eigen kosten ik ben dus elf euro kwijt en heb dan nog helemaal niets wanneer ik weer nieuwe... Kan niet slechter 2 paar schoenen besteld een paar foute maat ruilen kan niet alleen terugsturen voor eigen kosten ik ben dus elf euro kwijt en heb dan nog helemaal niets wanneer ik weer nieuwe schoenen bestel ben ik weer vier euro kwijt ik bestel dus nooit meer iets .Ga is in de leer bij bvb Klingel oid. Met vriendelijke groeten Bart Tielen .

Zie begin

Leon Vosters

Ik wacht al vijf dagen op mijn pakje. Hoevel Selektvracht heeft aangegeven dat ze langs zijn geweest ben ik de hele dag thuis geweest. Ook zijn ze vergeten een 'niet thuis' bericht achter te laten.... Ik wacht al vijf dagen op mijn pakje. Hoevel Selektvracht heeft aangegeven dat ze langs zijn geweest ben ik de hele dag thuis geweest. Ook zijn ze vergeten een 'niet thuis' bericht achter te laten. Op de tweede dag was ik niet thuis maar ook geen bericht achtergelaten. Op de derde dag stond bij Track & Trace 'Bezorger met pakje onderweg'. De dag erna, op zondag stond hetzelfde bericht nog steeds op 'Track & Trace'. Tweede keer in een maand dat ik problemen heb met Selektvracht. Ik bestel geen producten meer bij bedrijven die leveren via dit bedrijf. Ik wacht nog steeds...