Goed product, snelle levering, goede prijs, zeer goede communicatie!!
BWS Bedrijfsauto's
Vier velgen gekocht. Snelle levering en mooie kwaliteit.
Maarten
Erg tevreden met de aankoop van een nieuwe set velgen. Goedkoper zijn ze niet te vinden, zeker niet voor een set nieuwe! De velgen waren dus gloednieuw en afzondelijk verpakt (ook handig en veilig...Erg tevreden met de aankoop van een nieuwe set velgen. Goedkoper zijn ze niet te vinden, zeker niet voor een set nieuwe! De velgen waren dus gloednieuw en afzondelijk verpakt (ook handig en veilig vervoeren). De velgen konden uitvoerig geinspecteerd worden. De eigenaar is erg vriendelijk, heeft kennis van zaken en de zaak is erg netjes. Ik durf hier met alle vertrouwen nogmaals velgen aan te schaffen. Een verrassend prettige ervaring bij deze aankoop!
Heel Goed
Oscar
Nieuwe velgenset gekocht met winterbanden voor een Peugeot 3008. Goede prijs/service, goed geholpen.
Ton
Mooi jong gebruik wintersetje bij Rene gekocht voor mijn Audi. Perfecte service en snelle communicatie. Kortom TOP!
RhijnCars B.V.
Een mooie set Mini zomerwielen gekocht. Afspraken worden nagekomen en een zeer snelle levering. Ik had de bestelde velgen al de volgende dag in huis. Een betrouwbare partner als je op zoek bent naar...Een mooie set Mini zomerwielen gekocht. Afspraken worden nagekomen en een zeer snelle levering. Ik had de bestelde velgen al de volgende dag in huis. Een betrouwbare partner als je op zoek bent naar een mooie set originele velgen.
B. Veldhoven
Heb een 2e hands set gekocht waarvan ik niet zeker wist of deze onder mijn BMW goed zou passen. Door een uitstekende service en een zichtbaar vakmanschap werd die vraag snel en positief beantwoord....Heb een 2e hands set gekocht waarvan ik niet zeker wist of deze onder mijn BMW goed zou passen. Door een uitstekende service en een zichtbaar vakmanschap werd die vraag snel en positief beantwoord. De werkwijze was attent, zorgvuldig en prettig: onze complimenten waard!!
Jan Heijmans
Snelle levering en ze komen hun afspraken na. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Snelle reactie, levering volgens afspraak. Zeer klantvriendelijk!