Zeer tevreden, precies volgens omschrijving! Keurig volgens afspraak afgeleverd.
Roger
Bedrijf wat afspraken nakomt en velgen levert zoals omschreven! Top verzending en contact.
Jeffrey
Vandaag me nieuwe velgen onder mijn auto laten plaatsen een hele goede service met een hoop kennis gewoon de tijd nemen om dingen uit te leggen zeer degelijk persoon bedankt voor de goede...Vandaag me nieuwe velgen onder mijn auto laten plaatsen een hele goede service met een hoop kennis gewoon de tijd nemen om dingen uit te leggen zeer degelijk persoon bedankt voor de goede afhandeling zeker aan te raden
Marcel
Gewoon super. Vriendelijke en vakkundige hulp, snel van communiceren en duidelijkheid vooraf in kosten en wat je ervoor mag verwachten. Uitstekende prijs en service. Snel en kundig geholpen,...Gewoon super. Vriendelijke en vakkundige hulp, snel van communiceren en duidelijkheid vooraf in kosten en wat je ervoor mag verwachten. Uitstekende prijs en service. Snel en kundig geholpen, absolute aanrader
Vaessen
Goed en eerlijk bedrijf
Top, geregeld,heeft eerst nog gecontroleerd of het de juiste sensoren waren voor mijn auto. Snel en correct afgehandeld
Everything good and as promised. Fast delivery and friendly demeanor.
Rijschool René Dame
Reageren snel, duidelijk en denken mee met de klant!
Albert
Vorige week 4 nieuwe velgen besteld en daar gelijk 4 nieuwe banden op laten leggen.De communicatie is super goed verlopen met René,vandaag heb ik de velgen met banden mogen ontvangen, deze waren...Vorige week 4 nieuwe velgen besteld en daar gelijk 4 nieuwe banden op laten leggen.De communicatie is super goed verlopen met René,vandaag heb ik de velgen met banden mogen ontvangen, deze waren zeer goed verpakt en alles zag er netjes uit.Ik geef daarom René en zijn Team een dikke 10. Mocht ik nog ooit velgen nodig hebben dan zal ik ze zeker weer bij René kopen.