Vaessen

Velgen online gekocht maar door drukte van vervoerder kwamen de velgen maar niet, Rene heeft direct geregeld dat ik de velgen bij het distributiecentrum kon afhalen. Super gehandeld.

Fantastisch, geweldige service, prettige communicatie en bovenal, prachtige velgen.

Hans Willemse

Perfecte communicatie

R.

Dit bedrijf is erg gespecialiseerd in velgen. Ze hebben veel kennis en fijne service! Je krijgt snel antwoord op vragen.

Marcel

Ik heb zondag velgen bij René gekocht. Ik vondt het ook heel fijn dat ik op zondag terecht kon, ik ben zeer tevreden .
En mocht ik ooit weer velgen willen kopen ,dan kom ik zeker terug...
En mocht ik ooit weer velgen willen kopen ,dan kom ik zeker terug bij René.

Inge

Afspraak gemaakt om vandaag nieuwe winterbanden en velgen die ik voor een leuke prijs op de website zag staan, onder de auto te laten zetten. Keurig op tijd geholpen en dus niet hoeven wachten. Ik... Afspraak gemaakt om vandaag nieuwe winterbanden en velgen die ik voor een leuke prijs op de website zag staan, onder de auto te laten zetten. Keurig op tijd geholpen en dus niet hoeven wachten. Ik heb er een stuk van bijna 200 kilometer voor moeten rijden, maar dit was de moeite waard voor de goede service, verkregen informatie en de set die er net zo goed uit zag als op de foto's.

Erwin

In 1e instantie gemaild en later gebeld. Zowel met e-mail contact als telefonisch keurig antwoord, met duidelijke toelichting. Uiteindelijk velgen, banden en TPMS sensoren gekocht voor mijn Ford.... In 1e instantie gemaild en later gebeld. Zowel met e-mail contact als telefonisch keurig antwoord, met duidelijke toelichting. Uiteindelijk velgen, banden en TPMS sensoren gekocht voor mijn Ford. Ook over de TPMS sensoren duidelijke uitleg gekregen. Dik 2 uur gereden om bij René te komen, maar meer dan waard. Hartelijke ontvangst, banden/velgen keurig gemonteerd en ook de TPMS sensoren. Daar na rijdt René nog keurig een stuk mee om te beleven of alles naar wens is. Ga zo door! Nu weer thuis en al dik 250 km op de teller en alles naar wens met het rijden.

Hans

Prettig om zaken te doen met René.
Goede en eerlijke voorlichting, en prachtige velgen👍

Quick answers and the wheels were in stock!

R. Bal