Prijs kwaliteit verhouding
Resultaat
Communicatie

Mevr. Dekker

Top bedrijf!
Zeer vakkundig en service gericht.
Kan dit bedrijf iedereen aanraden die
een mooi kunstwerk bezit.

Via internet kwam ik bij Patricia terecht. Het is voor mij niet direct naast de deur, maar ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Vanwege een achtergrond in kunst en kunst beheer ben... Via internet kwam ik bij Patricia terecht. Het is voor mij niet direct naast de deur, maar ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Vanwege een achtergrond in kunst en kunst beheer ben ik extra kritisch en voorzichtig door wie ik mijn schilderij laat restaureren. Patricia heeft al mijn hoge verwachtingen van haar deskundigheid waar gemaakt. Ik ben heel erg blij met het resultaat!!!

H. van de Polder

Perfect

Gertjan en Carla Marks

Wij hebben een heel goede indruk gekregen van Ortiz Art Clinic en de deskundigheid van Patricia Ortiz.
Zij heeft ons uitstekend geadviseerd en het resultaat van de restauratie van ons schilderij is absoluut spectaculair.
We zijn er heel erg blij mee en zullen haar bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Gertjan en Carla Marks

Drs.G. Oudega

Ijn schilderij was erg vuil o.m. oor rookaanslag. Het is vakkundig schoongemaakt en ook de aanwezige craquelé is waar mogelijk verholpen. Het schilderij ziet er weer prachtig uit, met frisse... Ijn schilderij was erg vuil o.m. oor rookaanslag. Het is vakkundig schoongemaakt en ook de aanwezige craquelé is waar mogelijk verholpen. Het schilderij ziet er weer prachtig uit, met frisse kleuren, en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

J.van der Star de Klok 213 Rijnsburg

Wij zijn uitermate tevreden met de reparatie van de antieke lijst van ons schilderij ,waar van een stuk was afgebroken.

Goed, vriendelijk en bekwaam

Frans Bunnik

Keurig snel en met goed advies ge restaureert

Ben en Hanni Messchaert

Heel prettig en deskundig contact met een eindresultaat waar we erg blij mee zijn. Het betrof een oud familie-schilderij met grote emotionele waarde. Daarna heeft Patricia voor ons, andermaal tot... Heel prettig en deskundig contact met een eindresultaat waar we erg blij mee zijn. Het betrof een oud familie-schilderij met grote emotionele waarde. Daarna heeft Patricia voor ons, andermaal tot volle tevredenheid, een teer art-deco beeldje gerestaureerd dat nu weer in volle glorie in de woonkamer staat te pronken!

Lucas van de Wakker

Fantastisch! Vriendelijk, open en eerlijk; ik voel me er helemaal thuis; alsof je nooit met iemand anders zaken hebt gedaan en dat kom je tegenwoordig maar heel zelden tegen.