huys Roselien

Waren tevreden van het bedrijf. Heel goeie chauffeur gehad top. Was wel heel vermoeiend reis,heel ver uit elkaar gelegen.

Reactie Oryx Travel:

Beste Roselien,
Beste Roselien,
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de organisatie van jullie reis en dat de chauffeur als top werd ervaren! We begrijpen dat de reis vermoeiend kan zijn, zeker met de grote afstanden tussen de bestemmingen. Namibië staat bekend om zijn indrukwekkende, uitgestrekte landschappen, maar dat betekent inderdaad dat de reis soms intensief kan aanvoelen.
We hopen dat jullie, ondanks de vermoeidheid, hebben genoten van de unieke ervaringen en prachtige natuur die Namibië te bieden heeft. Mocht u in de toekomst nogmaals een reis naar Afrika overwegen, denken we graag met u mee over een nieuw reis.
het Oryx Team

Philippe

Voor ons was het buitengewoon fantastisch ..lekker eten .. prachtige lodge . de afstanden waren wel groot .. de boeking van de vliegtuigen zijn tegengevallen .. de groep was volledig verspreid en... Voor ons was het buitengewoon fantastisch ..lekker eten .. prachtige lodge . de afstanden waren wel groot .. de boeking van de vliegtuigen zijn tegengevallen .. de groep was volledig verspreid en de koppels zaten niet naast elkaar ..

Reactie Oryx Travel:

Beste Philippe,
Beste Philippe,
Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van een prachtige rondreis door Namibië met jullie reisgezelschap en gids. De indrukwekkende landschappen en ervaringen maken Namibië uniek, maar de afstanden kunnen inderdaad fors zijn. We begrijpen dat dit, zeker in combinatie met de vele indrukken, soms pittig kan zijn.
Wat betreft de stoelselectie tijdens de vlucht, vinden wij het erg vervelend dat jullie, ondanks het vooraf selecteren van stoelen bij Lufthansa/Eurowings, toch niet naast elkaar konden zitten. Hoewel dit helaas buiten onze directe invloed ligt, betreuren we deze situatie enorm en begrijpen we dat dit een minder prettig begin of einde van de reis kan zijn geweest.
We hopen dat jullie, ondanks deze punten, terugkijken op een onvergetelijk avontuur. Mocht u in de toekomst opnieuw een reis naar Afrika overwegen, denken we graag met u mee om de ervaring nóg beter af te stemmen op uw wensen.
Het Oryx Team

te Siepe

Oryx heeft een onvergetelijke persoonlijke reis samengesteld die tot in de puntjes was georganiseerd

Caroline Mortier

Net terug van een fantastische reis naar Zuid-Afrika. De door Oryx travel gekozen accommodatie was perfect. Ook de route van Kaapstad tot Port Elisabeth was mooi. Afstanden tussen de stops waren... Net terug van een fantastische reis naar Zuid-Afrika. De door Oryx travel gekozen accommodatie was perfect. Ook de route van Kaapstad tot Port Elisabeth was mooi. Afstanden tussen de stops waren niet te lang. De stop in Lekkerwaterbeach was er 1 die in geen enkel ander reisschema was voorzien. Ook het Shamwari Game Reserve verdient aanbeveling: vanaf de eerste game drive al heel wat dieren gezien. De lodge was ook tot in de puntjes verzorgd. Deze reis was echt beyond the ordinary. Ik beveel Oryx Travel heel sterk aan.

Jan & Inez

Een onvergetelijke reis, prima uitgestippeld naar alle voorkeuren.

Rian Oleana

Onvergetelijke 25 daagse reis door Zuid Afrika, op maat gemaakt door Michael en zijn team. Alles klopte t/m de routebeschrijvingen. Boven verwachting, top top top!

Schoeman

Geweldige reis voor ons gemaakt

Wouter Stoop

Michael heeft voor ons een onvoorgetelijke reis samengesteld. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij onbezorgd op vakantie konden. Hij dacht mee en kwam met vele tips die wij tijdens onze... Michael heeft voor ons een onvoorgetelijke reis samengesteld. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij onbezorgd op vakantie konden. Hij dacht mee en kwam met vele tips die wij tijdens onze vakantie konden gebruiken. Het is daardoor voor ons echt een droomreis geworden die wij nooit meer zullen vergeten.

Laura

Perfect geregeld tot in de puntjes! Het was onze allereerste reis naar Afrika (honeymoon in Zuid-Afrika & Mozambique). Daarom vonden we het extra prettig dat Oryx Travel alles voor ons had... Perfect geregeld tot in de puntjes! Het was onze allereerste reis naar Afrika (honeymoon in Zuid-Afrika & Mozambique). Daarom vonden we het extra prettig dat Oryx Travel alles voor ons had uitgestippeld. Inmiddels kunnen wij wel zeggen dat we verliefd zijn geworden op het continent en zéker een keer teruggaan, met Oryx Travel uiteraard :)