Hoe zou u het resultaat van de behandeling beoordelen?
Petra van Driel
Pijnlijkst doeltreffend.
Max van der Sleen
Sebastian Nijssen
Zeer goed
Hannelore
Heb nu ondertussen 3 behandelingen ondergaan bij Osteopaat Julie. Elke week 1. Deze middag ook weer een behandeling gehad. En moet zeggen dat ze mij echt zo, zo fantastisch goed geholpen heeft, en...Heb nu ondertussen 3 behandelingen ondergaan bij Osteopaat Julie. Elke week 1. Deze middag ook weer een behandeling gehad. En moet zeggen dat ze mij echt zo, zo fantastisch goed geholpen heeft, en nog steeds helpt. De pijnklachten worden na elke behandeling steeds weer iets minder. Kan nu zelf weer ongeveer 30 min staan en 30 min zitten. God Bless 🙏🏾 want dat waren er voor de behandelingen maar max 5 à 10 min. Julie verstaat haar vak als geen ander en is deskundig. Weet precies waar de pijn zit en weet die te verlichten. Ze is spontaan en empathisch. Voelde me gelijk bij 1e behandeling al zo op mijn gemak. Hoop uiteindelijk dat ik geen behandelingen meer nodig zal hebben maar tot die tijd blijf ik graag komen.