9.6/10

Marcelis Elisabeth

De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking van de traplift en zeer beleefd. Heeft mij niks opgedrongen wat ik zeer op prijs stel. De monteur was zeer... De medewerker die de traplift is komen uitleggen was zeer op de hoogte van de werking van de traplift en zeer beleefd. Heeft mij niks opgedrongen wat ik zeer op prijs stel. De monteur was zeer vriendelijk en kon zijn werk uitstekend.

Godefroid Fabienne

TB rien à redire. service impeccable
Très bonne expérience. Merci pour votre service ainsi que de me rendre mon autonomie. Merci à tous

Rien à dire

Delière Lisiane

Tout était au top, la prévente, la vente, le montage
tout était au top vraiment super et personnel au top aussi vraiment génial.

aucun. tout est niekkel

Monique Mulier

Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet overdreven veel plaats in. Onze trap is niet erg breed en toch wel vrij stijl. Toch is daar een prima oplossing voor... Prima traplift. Goede service, steeds bereikbaar. Elegant model, neemt niet overdreven veel plaats in. Onze trap is niet erg breed en toch wel vrij stijl. Toch is daar een prima oplossing voor gevonden.

Tot nu toe erg tevreden

Smet Eduard

Wij zijn zeker een tevreden klant

Donies Annie

Heel correct . Heel vriendelijk. Top traplift . Werkt fantastisch zelfs op onze smalle trap

Vanoppen Yvette

Snelle levering + plaatsing, gemakkelijk te bedienen, goede aankoop

Van Cutsem Jozef

We hebben een heel goede ervaring met de traplift. Het gemakkelijk verplaatsen van de ene verdieping naar de andere.

De Gang

Goede uitvinding voor mensen die slecht te been zijn

Positief op alle punten

Niet van toepassing