9.6/10

Piot Frans

Mijn man is heel tevreden met de Otolift anders konden wij niet meer weggaan. Wij zijn heel tevreden.

Dat de plaatser moet doen wat de verkoper heeft op zijn plan. Zo was de afspraak. Hij heeft dat niet gedaan. De plaatser in September van de 1ste traplift heeft alles gedaan volgens plan zonder... Dat de plaatser moet doen wat de verkoper heeft op zijn plan. Zo was de afspraak. Hij heeft dat niet gedaan. De plaatser in September van de 1ste traplift heeft alles gedaan volgens plan zonder kommetaar. Daarom zijn we bij jullie teruggekomen

Simonne

Uiterst tevreden. Goede opvolging, nette plaatsing en opruiming. Adviseur zeer klantvriendelijk, fijne ondersteuning van het bedrijf

Verlinden Wies

Wij zijn zeer tevreden met het plaatsen van een traplift, en wordt dagelijks gebruikt

Marleen Vervoort

Uitstekend.
Levering / montage volgens afspraak.
Facturatie conform afgesproken/beloofde prijs en korting

Kwaliteitsniveau aanhouden. Meer niet

Van den Broek M

Stevig - mooi en eenvoudig

geen - iets te traag

Schepers, Pieter

Ben zeer tevreden over het toestel. De handigheid van de bediening en de eenvoud ervaren. Het gemak van het opbergen, zodat andere valide personen er geen hinder van ondervinden.

Het enige moeilijke dat ik zou kunnen wensen voor mezelf, is een hogere snelheid van het toestel. Maar dat is geen ramp. Gezien de af te leggen afstand

De Vos

Erg positief

Nog geen ervaring met interventie

marc timmermans

Correcte & professionele vertegenwoordiger; goede demobus; snelle en stipte levering; goede service na verkoop.

iets duidelijker aangeven hoe lift op de trap bevestigd wordt: driehoek ipv ronde voet.

Correcte behandeling en een goede toepassing geeft mij vertrouwen! en ik hoop op goede service bij problemen want dat lijkt mij zeer belangrijk

Het formulier ter aanvraging v.d. subsisdies ter hand stellen aan de klant en invullen!

Pareit Jacques

Professionele aanpak; correcte, directe afspraken ivm planning en uitvoering.
+ voor de bednet ondersteuning

otolift ''modul-air'' gaat wiet terug