9.6/10

Tupts

Algemene tevredenheid

Nicole

Zeer bekwame en vriendelijke technieker. Vlotte plaatsing en goede uitleg. We zijn zeer tevreden.

1 week geplaatst. Tot nu toe werkt tot volledige voldoening

Voor het uitzicht van de lift, ontwerpen en plaatseb volgens de juiste heffing van de trap. De contact gedeelte v.d. draagbuis opvullen met ... zodat het niet opvalt en kleuren zoals het overige van... Voor het uitzicht van de lift, ontwerpen en plaatseb volgens de juiste heffing van de trap. De contact gedeelte v.d. draagbuis opvullen met ... zodat het niet opvalt en kleuren zoals het overige van de draagbuis.

A. Thijs

Alles goed afgewerkt

Alles ok

James Alays

Alles is heel goed verlopen

Rubbens Julien

Daar wij t.t.z. mijn vrouw en ik de traplift pas enkele dagen in ontvangst mochten nemen mijn vrouw de lift nog niet kon gebruiken hebben we nog maar weinig ervaring met de Otolift.

Nog geen ervaring met de Otolift dus weinig verbeterpunten of tips. Alleen dat de verkopen geen gewag heeft gemaakt dat de lift op 24v werkt en men een transformator nodig heeft.
Het rood...
Het rood lampje dat permanent blijft branden in laadtoestand is hinderlijk bij nacht.

Richard Biesen

Daar ik het heel moeilijk had om een trap op en af te gaan ben ik zeer tevreden met mijn traplift. De verkoop - levering en plaatsing zijn perfect verlopen met goed bekwame mensen.

Graag had ik vernomen of er bij een panne een technieker in de buurt woont.

Dautzenberg

Zeer goed.

Het voetenplankje zou verstelbaar moeten zijn. Mijn vrouw komt niet met de voeten op de voetensteun.

Herman van Houten

Positieve ervaring

Aanvraag voor aanpassingspremie beter begeleiden. B.v. formulieren reeds zo veel mogelijk invullen

Frans

Zeer correcte en goede ervaring

neen