Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

gea

Zeer deskundige 'opmeter' geweest en een geweldige monteur (Sebas) gehad. Sebas heeft alles zo geweldig gedaan, is een zeer deskundig én vriendelijk persoon. We hebben veel plezier gehad vandaag.... Zeer deskundige 'opmeter' geweest en een geweldige monteur (Sebas) gehad. Sebas heeft alles zo geweldig gedaan, is een zeer deskundig én vriendelijk persoon. We hebben veel plezier gehad vandaag. Het predicaat 'Koninklijk' is zeer verdiend: ik word als een koningin naar boven vervoerd. Ik kan nu boven de wasmachine vullen zonder dat ik eerst een kwartier moet bijkomen.

meer mensen zoals Sebas aannemen🤣

S.J. van Dyke-Driebergen

Lift te snel gekocht voor mijn ernstig zieke man, van een veel te snelle vertegenwoordiger van Otolift. Mijn man overleed een maand na de plaatsing, lift is nooit gebruikt. Kosten: 6000 euro.... Lift te snel gekocht voor mijn ernstig zieke man, van een veel te snelle vertegenwoordiger van Otolift. Mijn man overleed een maand na de plaatsing, lift is nooit gebruikt. Kosten: 6000 euro. Otolift wilde de lift wel terugnemen voor 800 euro!!! Reparatie van de boorgaten in de trap is bijna hetzelfde bedrag (mag ik zelf betalen). Schandelijk. Otolift wil de markt domineren maar er zijn andere leveranciers. En betere ook.

Schat een thuissituatie beter in. Kom met een korte heldere overeenkomst in plaats van een contract zo dik als een boek want dat leest niemand in een moeilijke situatie. Stuur niet die flitsend... Schat een thuissituatie beter in. Kom met een korte heldere overeenkomst in plaats van een contract zo dik als een boek want dat leest niemand in een moeilijke situatie. Stuur niet die flitsend snelle vertegenwoordiger die de zaak in een mum rond heeft. Neem even de tijd, er is veel geld gemoeid met de aanschaf van een traplift. Reken een behoorlijk retourtarief, zeker als een lift nooit gebruikt is. Wees vooral klantvriendelijker, ook aan de telefoon.

Reactie Otolift Trapliften:

Beste mevrouw van Dyke-Driebergen,
Beste mevrouw van Dyke-Driebergen,
Hartelijk dank voor uw review. Gecondoleerd met het verlies van uw man. Wij begrijpen dat dit een zeer moeilijke periode voor u is en betreuren het dat uw ervaring met Otolift Trapliften niet naar verwachting is geweest.
In uw geval hebben wij inderdaad geanticipeerd op een snelle plaatsing van de traplift vanwege de dringende situatie. Ons doel was om zo snel mogelijk een oplossing te bieden voor u en uw man. Wij betreuren het dat deze situatie heeft bijgedragen aan uw negatieve ervaring en bieden daarvoor onze excuses aan.
Wij hebben u per e-mail een nieuw aanbod gedaan over de restwaarde van uw traplift. Hier hebben wij helaas nog geen reactie op mogen ontvangen. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zijn altijd bereid om tot een passende oplossing te komen.
Wij nodigen u graag uit om verder met ons in gesprek te gaan. U kunt ons bereiken via e-mail op klachten@otolift.com of telefonisch op 0800 444 777 2.
Koninklijke Otolift Trapliften

Vornholt

Good

John van der Steen

Verplaatsen van montage datum geen probleem. Onderdelen werden op afgesproken tijdstip geleverd en zeer verzorgd uitgestald. Monteur was op het afgesproken tijdstip aanwezig

laat voor het afleveren van de onderdelen de klant weten wat dekens op voorraad te hebben om alles op uit te spreiden.

Veldscholten.

Niet nodig.

G Valk

Fantastisch had ik eerder moeten doen.

Spijkerman

Ervaringen zijn goed.

Snelheid zou iets hoger mogen vooral als de lift leeg nar boven moet

P. Stalpers

Voorlichting blijkt achteraf niet optimaal. Item bouwbesluit was niet besproken.
Zorgzeker Zorgeloos contract moet bij levering worden betaald.
Je zou toch mogen verwachten dat het eerste...
Zorgzeker Zorgeloos contract moet bij levering worden betaald.
Je zou toch mogen verwachten dat het eerste jaar toch volledige garantie zou zijn.

Beter communicatie over de service contracten en afwijkende items horende bij het bouwbesluit

Johan Arentshorst

Do 6 juni 2024.
Do 6 juni 2024.
We hadden storing op zondag j.l. , om 9.00 uur gebeld om 10.00 uur stond de monteur al op de stoep en 10.30 stond hij daar weer, storing was verholpen mijn vrouw kon weer naar boven.
Hartelijk bedankt allemaal voor de vlotte fijne en correcte afhandeling. Zeg niet tot ziens maar het mag, de koffie staat klaar.

Snelheid traplift iets op voeren, ik heb geen geduld,
o ja mijn vrouw wel dus …….. zij doet de bediening.

Richard

Zeer slechte service. Plaatsen gaat mss wel goed maar als er iemand van de storingsdienst moet komen laten ze een 83-jarige heer doodleuk twee dagen wachten en moet je drie keer per dag bellen. Dan... Zeer slechte service. Plaatsen gaat mss wel goed maar als er iemand van de storingsdienst moet komen laten ze een 83-jarige heer doodleuk twee dagen wachten en moet je drie keer per dag bellen. Dan kan meneer weer een hele dag thuis blijven zitten want ze komen tussen 9 en 17 uur.

Betere communicatie en al helemaal niet zeggen dat de monteur is langs geweest terwijl dat niet zo is.