Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Ron Janssen

Prima afspraken en duidelijk verhaal

nvt

Frans

De traplift werkt prima maar heel jammer dat ik moet blijven staan als ik hem naar beneden haal

Staat hierboven

Gresnich-Klaasen

John

Top bedrijf

Ap Weijmer

Vandaag is er bij ons een traplift geïnstalleerd. Van opmeten tot installatie super geregeld. Service gerichte medewerkers, de monteurs helpen elkaar. Mooi geïnstalleerd en afgewerkt. Wij zijn er... Vandaag is er bij ons een traplift geïnstalleerd. Van opmeten tot installatie super geregeld. Service gerichte medewerkers, de monteurs helpen elkaar. Mooi geïnstalleerd en afgewerkt. Wij zijn er heel blij mee.

Dhr. L.Damen

Werkt perfect; doet precies wat deze moet doen en vrijwel direct naactie-opdracht.

Weet niet!

Teeuwen Geraldine

Over het algemeen goed, maar nu moest ik wel 185,57 € betalen, voor werkelijk nog GEEN 1 Minuut aan gewerkt. Incl 119,26 € voorrijkosten. Ik schrok je rot! Excl btw….

Even de mensen op de hoogte stellen, dat ze t zelf moeten betalen.

Crama

Werkt prima, maar zou wat sneller moeten gaan. Het gaat erg langzaam

Huisman-brons

Zeer zeer slecht
Monteurs vriendelijk, maar al 2 jaar problemen, en het hoofdkantoor doet niets.
Ja monteurs de boze mensen op laten vangen.
En dan als je er al 1 te spreken krijgt de...
Zeer zeer slecht
Monteurs vriendelijk, maar al 2 jaar problemen, en het hoofdkantoor doet niets.
Ja monteurs de boze mensen op laten vangen.
En dan als je er al 1 te spreken krijgt de schuld op de monteurs of de klant afschuiven.
Elke maand geld vangen daar zijn ze goed in ,maar verder mega spijt en zonde van ons geld.
Kist veel verdriet

Luisteren

Reactie Otolift Trapliften:

Beste mevrouw Huisman-Brons,
Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Otolift Trapliften niet is zoals deze zou moeten zijn.
We hebben inmiddels contact...
Beste mevrouw Huisman-Brons,
We hebben inmiddels contact met u opgenomen en we zijn samen tot een passende oplossing gekomen. We waarderen uw feedback enorm, aangezien dit ons helpt om onze service voortdurend te verbeteren.
Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.
Koninklijke Otolift Trapliften

Dries Crama

Het gebruiksgemak is goed alleen hij gaat erg langzaam, zowel naar boven en naar beneden.

De snelheid zou hoger moeten