Ourstore

Ok

Fast delivery

Ok

Anne Peters

Slecht. Nog steeds niets ontvangen na 2 weken. Ook geen bericht van jullie kant!

Communicatie over levertijd en niet iets beloven wat jullie niet waar kunnen maken

Reactie Ourstore:

Beste Anne,
Beste Anne,
Jammer om te lezen dat u ons met laag cijfer beoordeeld, wij hebben met u telefonisch contact gehad, daarna nog e-mail contact om vervolgens vandaag nogmaals telefonisch contact met u te hebben gehad (voordat wij deze beoordeling hebben gelezen).
Helaas is het materiaal welke worden gebruikt voor onze fotolijsten niet tijdig geleverd en zijn wij wederom vandaag geïnformeerd dat er een vertraging zit op de toelevering naar ons toe (vertraging in transport).
Wij snappen dat dit vervelend is en informeren onze klanten hier altijd over, vaak gaat dit via de e-mail maar zoals wij dit bij u hebben aangepakt is dit zelfs tweemaal gecommuniceerd via de telefoon.
Marco van Ourstore

Floris van Willigen

Goede snelle organisatie, als je belt neemt er binnen 20 sec iemand op die weet waar hij het over heeft en je direct kan helpen. Top.

Vond de kwaliteit van het bestelde niet optimaal. Wel gewoon een fijn bedrijf om verder zaken mee te doen.

Ruygh

Uitstekende service!

Geweldige goede service, kreeg helaas een beschadigd product binnen. Na een email te hebben gestuurd werd dit uitstekend opgelost en had ik binnen 2 dagen het nieuwe pakket thuis liggen.

Als iets op voorraad word aangegeven op de website suggereert dit ook een snelle levering, dit is niet altijd het geval. Wellicht goed om dit iets duidelijker te vermelden om verwarring te voorkomen.

berry van IJzendoorn

DE FITTINGEN KWAMEN NETJES VERPAKT BINNEN. MOOIE FITTINGEN

Goede service

iets snellere levering zou geweldig zijn. Heb de vijfde dag gebeld waar mijn fittingen bleven. De volgende dag had ik ze binnen gekregen. Dus al met al goede service.

Roukema

De bestelde lijst werd bezorgd, maar helaas bleek een zijde krom. Na contact met de klantenservice had ik binnen twee weken kosteloos een nieuw lijst, dit keer zonder gebreken!

adequate klantenservice

Koos Veenstra

Goede service en top product

Goede producten

Marc Mommaerts

Zeer geod

goede werking

Jantine Leppers

Prima bedrijf, duidelijke mail met info over levertijd

Prijs

Niets