jan slokkers, projectmanagement, advies & ondersteuning

alles eigenlijk

Ellen Stokhof

Zeer slecht

toen het artikel toch binnen kwam, 10 dagen na mn bestelling probeerden ze me te bellen of ik het nog wilde hebben

Hanneke Verschuuren

Snel en correct

Ik had een vraag ingediend per e-mail en die werd heel snel beantwoord. Daarnaast was persoonlijk contact mogelijk en dat was in dit geval erg prettig.

Scherpe prijzen en snelle levering.

Snelle levering. Scherpe prijzen.

N.reinders

Perfect

Feedback van Uw bedrijf m.b.t tot de kleur van het product, wordt zeer geapprecieerd!

Maaike

Goede service

Goede afhandeling, snelle service, klantvriendelijk personeel.

Goede service

Goed bereikbaar. Klantvriendelijk. Snelle levering.

Wauw!

Ik vind het heel fijn hoe ze mij hebben geholpen. Ik ben blij met de klantvriendelijkheid en de goede productinformatie. Ik ga hier vaker heen.

Goede service, prettige winkel.

Meindl-wandelschoenen gingen binnen een half jaar na aankoop van binnen kapot. De Meindl-reparatieservice duurde vanwege drukte nogal lang en het zag er niet naar uit dat de schoenen voor mijn... Meindl-wandelschoenen gingen binnen een half jaar na aankoop van binnen kapot. De Meindl-reparatieservice duurde vanwege drukte nogal lang en het zag er niet naar uit dat de schoenen voor mijn vakantie (waarvoor ik echt wandelschoenen nodig had) klaar zouden zijn. Toen mocht ik in de winkel een paar vergelijkbare nieuwe schoenen uitzoeken! Prima service dus en ook vriendelijk en voorkomend geholpen!!!

Blijf hier weg!

Tot twee maal heeft men een defect product geweigerd terug te nemen binnen de garantie periode. Je wordt slecht te woord gestaan en je krijgt eigenlijk gewoon geen keus. De service is schandalig... Tot twee maal heeft men een defect product geweigerd terug te nemen binnen de garantie periode. Je wordt slecht te woord gestaan en je krijgt eigenlijk gewoon geen keus. De service is schandalig bedroevend. Mensen, ik blijf hier weg ondanks het feit dat hun concurrenten op minimaal 50km afstand liggen.