Goed, maar kan beter
Goede service. Prima afhandeling. De webshop kan echter wel een update gebruiken. Denk daarbij vooral aan een betere navigatie en meer informatie bij diverse artikelen.
Zeer positieve ervaringen met deze winkel. Bij aankoop goed advies gekregen en toen helaas een defect optrad twee maal zeer netjes tewoord gestaan en de garantieprocedure correct en tijdig...
Zeer snel en de bestelling is te volgen
Duidelijke site voor bestelling, op 3 dagen geleverd en goede communicatie/tracering.
... en bovendien prijsgunstig ...
Kortom, een aanrader
In de winkel een prettige sfeer en verkopers die je rustig laten kijken. Goed advies gekregen nadat we wat meer informatie wilde over een tent. Uiteindelijk gekocht via Internet.
Ik kocht vorige week 2 producten bij Outdoorxl, en betaalde 194,-. Al snel kreeg ik een mailtje dat beiden producten toch niet leverbaar waren en ik mijn geld per direct terug zou krijgen. Ruim een...
Goed en netjes te woord gestaan, snelle service!
Webshop ziet er goed uit!! Alles vrij makkelijk te vinden!! Supersnelle levering!!