Patrick Willemstein

Goed, maar kan beter

Goede service. Prima afhandeling. De webshop kan echter wel een update gebruiken. Denk daarbij vooral aan een betere navigatie en meer informatie bij diverse artikelen.

Uitstekende klantenservice en goed advies

Zeer positieve ervaringen met deze winkel. Bij aankoop goed advies gekregen en toen helaas een defect optrad twee maal zeer netjes tewoord gestaan en de garantieprocedure correct en tijdig... Zeer positieve ervaringen met deze winkel. Bij aankoop goed advies gekregen en toen helaas een defect optrad twee maal zeer netjes tewoord gestaan en de garantieprocedure correct en tijdig afgewikkeld. Zeker een aanrader!

Online bestelling

Zeer snel en de bestelling is te volgen

Futura

Duidelijke site voor bestelling, op 3 dagen geleverd en goede communicatie/tracering.
... en bovendien prijsgunstig ...
Kortom, een aanrader

Prettig!

In de winkel een prettige sfeer en verkopers die je rustig laten kijken. Goed advies gekregen nadat we wat meer informatie wilde over een tent. Uiteindelijk gekocht via Internet.

Wel betalen, geen product

Ik kocht vorige week 2 producten bij Outdoorxl, en betaalde 194,-. Al snel kreeg ik een mailtje dat beiden producten toch niet leverbaar waren en ik mijn geld per direct terug zou krijgen. Ruim een... Ik kocht vorige week 2 producten bij Outdoorxl, en betaalde 194,-. Al snel kreeg ik een mailtje dat beiden producten toch niet leverbaar waren en ik mijn geld per direct terug zou krijgen. Ruim een week later zit ik nog steeds op mijn geld te wachten. Ik vind dit uiterst slordig!

Trees

Goede service!

Goed en netjes te woord gestaan, snelle service!

Goed!!

Webshop ziet er goed uit!! Alles vrij makkelijk te vinden!! Supersnelle levering!!